NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Προχωρά σε νέα συνέργεια με το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Προχωρά σε νέα συνέργεια με το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας

Από τις 31 Μαΐου μέχρι και τις 13 Ιουνίου πραγματοποιείται μια ακόμα συνέργεια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Λιανεμπόριο, σε συνεργασία με την ελληνική αλυσίδα Γαλαξίας, στο πλαίσιο της συνεχούς προβολής και ανάδειξης του σήματος της κοινότητας.

Ειδικότερα, στα 173 καταστήματα του Γαλαξία για 2 εβδομάδες το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερώνεται για την ενέργεια, με κεντρικό μήνυμα το «Το ‘ψαξες;».

Ταυτόχρονα, θα μπορεί να αναζητά κατά τις αγορές του τα προϊόντα που φέρουν το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» και διατίθενται ειδική προσφορά. Αναλυτικά, οι πελάτες της αλυσίδας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μέσα από την παρουσίαση της ενέργειας στο προωθητικό 15ήμερο φυλλάδιο του Γαλαξία, με την ταυτόχρονη προβολή στα digital κανάλια Γαλαξία, καθώς και με συνεργάτες-προωθήτριες σε συγκεκριμένες ημέρες, οι οποίες θα ενημερώνουν τους καταναλωτές για την πρωτοβουλία.

Στη δράση συμμετέχουν οι 14 εταιρίες-μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και συγκεκριμένα οι Agrino, ΕΨΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΚΥΚΝΟΣ, Aβγά Βλαχάκη, Χρυσά Αυγά, Ούζο Πλωμαρίου, ΧΙΩΝ, Δίρφυς, Μέλι Αττική, Septona, Ιωνική Σφολιάτα, 3αλφα και Οικογένεια Χριστοδούλου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr