NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Χ. Σιγανός, Zeus Int: Αφίχθη στη Χαλκιδική το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort

Χ. Σιγανός, Zeus Int: Αφίχθη στη Χαλκιδική το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort

Άφθονα τα υλικά για μία απόπειρα σύνδεσης των 8 χαρακτηριστικών του ξενοδοχείου με τα τοπικά χαρακτηριστικά και τον πλούτο της περιοχής στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής. Ο επισκέπτης επαρκεί σε σχέση με τον εαυτό του και την περιοχή, γίνεται μέρος του όλου.

Αφίχθη στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής το νέο πέντε αστέρων ξενοδοχείο ευζωίας της Zeus International Hotels & Resorts, «Ajul Luxury Hotel & Spa Resort». Το Ajul είναι το πρώτο μέλος των Registry Collection Hotels στην Ευρώπη και πρόσφατη προσθήκη σε ένα χαρτοφυλάκιο 16 resorts σε Μεξικό, Παναμά, Βραζιλία, Δομινικανή Δημοκρατία και Τζαμάικα, αποτελώντας καρπό συνεργασίας της Zeus με τη Wyndham Hotels & Resorts.

«Το άνοιγμα του πρώτου πολυτελούς θερέτρου των Registry Collection Hotels στην Ευρώπη αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Zeus International Hotels & Resorts να καινοτομεί και να προσφέρει κορυφαία φιλοξενία στους επισκέπτες μας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η γόνιμη και διαρκώς εξελισσόμενη συνεργασία μας με τη Wyndham μας δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσουμε τον ξεχωριστό χαρακτήρα του Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, ανοίγοντας παράλληλα τις πόρτες του σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο», τονίζει ο Χάρης Σιγανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Zeus International Hotels & Resorts.

Το Ajul ξεχωρίζει για το παρθένο, γαλήνιο περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεται, για την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και το σαγηνευτικό εσωτερικό του σχεδιασμό, αλλά και τις πολλαπλές -all-inclusive παροχές του. Βρίσκεται έξω από την Αγία Παρασκευή, ένα καταπράσινο χωριό στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, με πευκοδάση, ιαματικά λουτρά και μια παραδεισένια, ιδιωτική βοτσαλωτή παραλία.

Αποτελείται από συνολικά 171 δωμάτια, μπανγκαλόου, σουίτες και τις μεγαλύτερες βίλες στην περιοχή της Χαλκιδικής με ιδιωτική πισίνα που χαρακτηρίζονται για μια φιλοσοφία που ξεδιπλώνει το πιο σύγχρονο και πιο επίκαιρο νόημα της πολυτέλειας: ιδιωτικότητα, αυθεντικότητα, μοναδικότητα, ευεξία, αναζωογόνηση, χαλάρωση, ηρεμία και ησυχία στην αγκαλιά της ανέγγιχτης φύσης.

Στην περιοχή με τα ξακουστά ιαματικά λουτρά κατά την αρχαιότητα

Το Ajul έχει το προνόμιο να βρίσκεται σε μια περιοχή που από την αρχαιότητα ήταν ξακουστή για τα ιαματικά λουτρά της και τις υπόγειες πηγές που αναβλύζουν και φτάνουν ως τη θάλασσα μέσα από τα βράχια. Αυτό το ταξίδι θεραπείας και αναζωογόνησης προσφέρεται στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μέσα από μια πληθώρα θεραπειών σώματος και προσώπου στο Spa & Fitness center, που αξιοποιεί τα ευεργετικά νερά, μαζί με φυσικές θεραπείες. Θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, τζακούζι, μασάζ, έμπειροι θεραπευτές, ελαιόλαδο, βούτυρο καριτέ, σπάνια βότανα και αγριολούλουδα, συνθέτουν την απόλυτη εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης, σε απόλυτη αρμονία με τη φύση.

Zeus_Ajul_hotel_2.jpg?mtime=20230607114243#asset:418981


Ο τόπος συνδέεται με το όλον

Εκτός αυτών, το μενού του Ajul εγγυάται ανώτερες γαστρονομικές εμπειρίες και εστίαση στην τελειότητα, μέσα από local και farm to table προτάσεις στα 3 εστιατόρια που διαθέτει (Infinity, Thimari και Ambrosia). Μεσογειακή κουζίνα και τοπικά πιάτα, φρούτα και λαχανικά από την εύφορη γη της Χαλκιδικής, το ξακουστό μέλι της και τα ασυναγώνιστα ψάρια της, βότανα και μυρωδικά από τους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου προσκαλούν τους επισκέπτες σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων. Την εμπειρία συμπληρώνουν premium ετικέτες και εκλεκτά αποστάγματα στα 3 μπαρ του resort, εκεί που πάντα ένα signature κοκτέιλ με θέα τη θάλασσα είναι και μία ανεκτίμητη στιγμή ευτυχίας που μένει αξέχαστη.

Zeus_Ajul_hotel_3.jpg?mtime=20230607114254#asset:418982


Ποδηλασία, πεζοπορία στην φύση

Για τους πιο δραστήριους και περιπετειώδεις επισκέπτες το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort προσφέρει επίσης δύο γήπεδα τένις, ένα γήπεδο μπάσκετ, ένα γήπεδο beach volley, καθώς και ένα adventure park με κατάλληλες εγκαταστάσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό για δραστηριότητες όπως πύργος αναρρίχησης, mini soccer, τοξοβολία αλλά φυσικά και υπαίθριες δραστηριότητες (ποδηλασία, πεζοπορία), όπως και θαλάσσια σπορ. Μια ιδιαίτερη και σπάνια εμπειρία που μπορεί να ζήσει κάποιος στο Ajul είναι η νυχτερινή παρατήρηση των αστερισμών (αστροτουρισμός), αλλά και να ανακαλύψει τους άφθονους φυσικούς θησαυρούς της περιοχής.

Επιπλέον, το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort πέρα από premium τουριστικές υπηρεσίες στοχεύει επίσης στο wedding tourism αλλά και στον συνεδριακό τουρισμό, διαθέτοντας χώρο άνω των 600 τ.μ. για να φιλοξενήσει κορυφαία συνέδρια, αλλά και ονειρικούς γάμους με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Η Zeus διαθέτει 22 πολυτελή ξενοδοχεία και πάνω από 3.500 δωμάτια σε κορυφαίους προορισμούς της Μεσογείου και της Ανατολικής Ευρώπης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr