NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Novibet υποστηρίζει το «Άσυλο του Παιδιού» με τη δωρεά ένδυσης από το brand του Τσιμίκα

Η Novibet υποστηρίζει το «Άσυλο του Παιδιού» με τη δωρεά ένδυσης από το brand του Τσιμίκα

H Novibet, μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart, προχώρησε σε μία μεγάλη δωρεά προς το «Άσυλο του Παιδιού», έναν πρότυπο χώρο φροντίδας και εκπαίδευσης παιδιών από 2 μηνών έως και 12 ετών που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Novibet προχώρησε σε παροχή ειδών αθλητικού ρουχισμού από το brand «KT21», του διεθνή ποδοσφαιριστή και πρεσβευτή του προγράμματος Giant Heart, Κώστα Τσιμίκα, για την κάλυψη των αναγκών των 358 παιδιών του οργανισμού.

Το «Άσυλο του Παιδιού» είναι ένας οργανισμός που λειτουργεί από το 1919 στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως βασικό σκοπό την ανατροφή, τη διαπαιδαγώγηση και την εκπαίδευση παιδιών, που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές αντιξοότητες και προβλήματα υγείας. Διαθέτει χώρους πρασίνου και αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως μεγάλων διαστάσεων γήπεδο ποδοσφαίρου, καθώς και γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ για τα μαθήματα γυμναστικής και τους ομίλους άθλησης.

Αποσκοπώντας στο να εμφυσήσει τις αξίες του αθλητισμού, η Νοvibet δώρισε είδη ένδυσης από το brand του Κώστα Τσιμίκα «KT21» για τα 358 παιδιά του «Ασύλου του Παιδιού» θέλοντας να υπενθυμίσει στα παιδιά ότι η αποφασιστικότητα, η προσήλωση στο στόχο, η συνεργασία και η ομαδικότητα είναι βασικές αξίες του αθλητισμού και αξίες με τις οποίες ταυτίζεται και ο «Greek Scouser» Κώστας Τσιμίκας.

Για τη συγκεκριμένη συνεργασία, το ΔΣ του «Ασύλου του Παιδιού» δήλωσε ότι ευχαριστεί τη Novibet που μέσω του Giant Heart δώρισε είδη ένδυσης από το brand του Κώστα Τσιμίκα σε όλα τα παιδιά. Μέσω τέτοιων δράσεων τα παιδιά εμπνέονται και συνεχίζουν να ονειρεύονται και να αγωνίζονται.

Από τη μεριά του, ο κ. Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet, δήλωσε: «Ακόμα μια φορά ο θετικός αντίκτυπος της δράσης μας μέσω του προγράμματος Giant Heart αποτυπώνεται στα ειλικρινή χαμόγελα των παιδιών, μία αντίδραση που αποτελεί την καλύτερη δυνατή αναγνώριση του έργου μας. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα αθλητικά ιδεώδη ανάμεσα στους νέους, ξεκινώντας από τις πολύ μικρές ηλικίες ακόμη, αλλά και να μοιραστούμε τις αξίες που μπορούν να στείλουν ένα παιδί με όνειρα, στόχους και προσήλωση στην κορυφή, ακριβώς όπως κατάφερε να κάνει ο πρεσβευτής μας Κώστας Τσιμίκας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr