NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Brewers Cup 2023 κατακτά η coffee expert της Nestlé Professional

Τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Brewers Cup 2023 κατακτά η coffee expert της Nestlé Professional

Η Σαβίνα Γιαχγιά, coffee expert της Nestlé Professional, κατέκτησε τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Brewers Cup 2023, μια διάκριση που αναδεικνύει την υπεροχή της στο coffee brewing.

Το Brewers Cup 2023 διοργανώθηκε από τη Specialty Coffee Association.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου της Πανελλήνιας Πρωταθλήτριας Brewers Cup 2023 που κέρδισε τον Φεβρουάριο, η κ. Γιαχγιά διαγωνίστηκε με 35 πρωταθλητές από όλο τον κόσμο και κατάφερε να διακριθεί ως η 2η καλύτερη Coffee Brewer στον κόσμο, ανεβάζοντας τη Nestlé Professional στις υψηλότερες θέσεις της παγκόσμιας σκηνής του καφέ.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Brewers Cup 2023 ήταν μία ακόμα ευκαιρία για τη Σαβίνα Γιαχγιά να δείξει το πάθος της για τον καφέ, τη βαθιά γνώση για την κατηγορία και τη μοναδική brewing τεχνική της, εφόδια με τα οποία κέρδισε τους κριτές σε 3 δοκιμασίες του διαγωνισμού αναφορικά με το concept, την ακρίβεια της συνταγής της και την εξαιρετική σκηνική παρουσία της.

Στην πορεία της προς τον τελικό αυτής της διοργάνωσης, η κ. Γιαχγιά είχε τη διαρκή υποστήριξη της Nestlé Professional και των προπονητών της, Γιώργου Μακρόπουλου, Coffee Capabilities & Events Lead, και Γιάννας Ρούλιου, Senior Brand Manager.

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του World of Coffee 2023 και φέτος φιλοξενήθηκε στην Αθήνα από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr