NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη
ανάγνωση

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Νέα Σειρά Podcast “Αυτή είναι η Ιστορία μας” για τα 5 Χρόνια Λειτουργίας του Οργανισμού

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Νέα Σειρά Podcast “Αυτή είναι η Ιστορία μας” για τα 5 Χρόνια Λειτουργίας του Οργανισμού

​H GiatiOxi Media λάνσαρε το πρώτο της branded podcast. Φέτος το καλοκαίρι, η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά συμπληρώνει 5 χρόνια δράσης, εξέλιξης και ουσιαστικής συμβολής στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου τοπίου στον ελληνικό αγροδιατροφικό τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό εγκαινίασε τη Σειρά Podcast “Αυτή είναι η Ιστορία μας”, σε συνεργασία με τη GiatiOxi Media και παρουσιάστρια τη Δέσποινα Κανάκογλου. Η ομάδα, φίλοι, συνεργάτες και ωφελούμενοι/ες μοιράζονται εμπειρίες και ιστορίες που προέκυψαν στη διάρκεια αυτής της διαδρομής.

Η Σειρά Podcast “Αυτή είναι η Ιστορία μας” αποτελείται από 10 επεισόδια που μιλούν για την αξία του αγροδιατροφικού κλάδου και εξερευνούν τις ιστορίες ωφελούμενων του οργανισμού, νέων ανθρώπων της ελληνικής υπαίθρου με όρεξη για δημιουργία και εξέλιξη. Επιπλέον, στα επεισόδια της σειράς αναβιώνουν μερικοί από τους πιο σημαντικούς σταθμούς στην 5ετή πορεία του οργανισμού, περιγράφεται το όραμα και η αποστολή του, καθώς και οι αξίες που ενώνουν την ομάδα του, τους συνεργάτες και ωφελούμενους του.

Ως καλεσμένοι στα επεισόδια συμμετέχουν τρεις άνθρωποι του οργανισμού, ένας συνεργάτης και έξι ωφελούμενοι/ες των προγραμμάτων της Νέας Γεωργίας Νέας Γενιάς. Μπορείτε να ακούσετε όλα τα διαθέσιμα επεισόδια της σειράς podcast στο Spotify, Apple Podcasts & Google Podcasts.

Η Δέσποινα Κανάκογλου είναι ιδρύτρια της GiatiOxi Media, καθώς και δημιουργός, παραγωγός και παρουσιάστρια του GiatiOxi Podcast, ένα από τα πρώτα και πιο επιτυχημένα ελληνικά podcasts. Έχει ζήσει και εργαστεί στη Θεσσαλονίκη και στην Ισπανία. Είναι αυτοδίδακτη στον κόσμο του podcasting και από τις αρχές του 2016 έως και σήμερα έχει δημιουργήσει και παρουσιάσει περισσότερα από 440 επεισόδια στο GiatiOxi podcast με περισσότερα από 3.000.000 downloads και περισσότερους από 90.000 ακροατές παγκοσμίως. To GiatiOxi είναι ένα show συνεντεύξεων, στο οποίο η Δέσποινα έχει οικείες συζητήσεις με τους/ις καλεσμένους/ες της σχετικά με ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων (οικονομία, υγεία, επιχειρήσεις, επιστήμη, τεχνολογία, ψυχική υγεία, φεμινισμός κ.α), ενώ χρησιμοποιεί τις πλατφόρμες της για να προωθήσει θέματα ισότητας, ποικιλομορφίας και κοινωνικής ευθύνης. Μάθετε περισσότερα για το GiatiOxi στο giatioxi.gr και ακούστε το GiatiΟxi Podcast σε όλες τις πλατφόρμες Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr