NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

blueground: Η ελληνική εταιρεία που διαχειρίζεται πάνω από 400 ακίνητα σε όλο τον κόσμο

blueground: Η ελληνική εταιρεία που διαχειρίζεται πάνω από 400 ακίνητα σε όλο τον κόσμο

Ο Θάνος Γεραμάνης, Country Manager της blueground μίλησε στο epixeiro.gr και έδωσε συμβουλές σε νέους επιχειρηματίες.

Τι είναι το blueground και ποιος ο σκοπός του;

H blueground είναι μια εταιρία στο χώρο του τουρισμού, η οποία παρέχει υπηρεσίες προώθησης, διαχείρισης και προώθησης ακινήτων, μετατρέποντας διαμερίσματα σε πλήρως εξοπλισμένα καταλύματα υψηλών προδιαγραφών, με την υποστήριξη της τεχνολογίας. Στόχος της blueground είναι να προσφέρει καταλύματα υψηλού επιπέδου και εγγυημένης ποιότητας, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των επισκεπτών που ταξιδεύουν είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. 

Σήμερα, διαχειρίζεται 400 ακίνητα σε 3 χώρες, στην Ελλάδα, Τουρκία και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ πρόσφατε απέσπασε το Βραβεία Ελληνικής Επιχειρηματικότητας και το H2020 Seal of Excellence από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Παράθεση - epixeiro.gr

Η ιδέα, η ομάδα και το επιχειρηματικό μοντέλο είναι τα βασικότερα συστατικά για την ανεύρεση κεφαλαίων και επενδυτών.

Ποιο είναι το όραμα σας;

Όραμά μας είναι η blueground να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς, ως μια καινοτόμος εταιρία που θα προσφέρει στους πελάτες της, υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, ενώ, παράλληλα, θα αποτελεί ένα ιδανικό επαγγελματικό περιβάλλον για την ανάδειξη νέων στελεχών. 

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς;

Να εκπληρώνεις τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σου στόχους, βασιζόμενος στην προσπάθεια και στην αξία σου.

Πώς παρακινείτε την ομάδα σας;

Η παρακίνηση επιτυγχάνεται μέσω της ανθρώπινης προσέγγισης της ομάδας και της διαρκής επικοινωνίας και του θετικού κλίματος. Παράλληλα, οι ευκαιρίες εκπαίδευσης, κατάρτισης και ανάπτυξης των υπάλληλων, σε συνδυασμό με τα προηγούμενα συντελούν στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια startup χωρίς λεφτά και χωρίς επενδυτές;

Η ιδέα, η ομάδα και το επιχειρηματικό μοντέλο είναι τα βασικότερα συστατικά για την ανεύρεση κεφαλαίων και επενδυτών, συνεπώς, αν υπάρχουν αυτά, τα υπόλοιπα θα έρθουν στην πορεία με υπομονή και επιμονή.

Τι συμβουλές έχετε να δώσετε σε επιχειρηματίες που τώρα είναι στο ξεκίνημα;

Να λάβουν υπόψη τους πώς, ειδικά στην αρχή, οι συνεχείς προσαρμογές του επιχειρηματικού μοντέλου είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με κάθε νέα επιχειρηματική προσπάθεια, σε συνδυασμό με υπομονή και επιμονή, οδηγούν στους στόχους. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr