NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο κόσμος του ΝΟΗΣΙΣ στην 87η ΔΕΘ

Ο κόσμος του ΝΟΗΣΙΣ στην 87η ΔΕΘ

Από τον μηχανισμό των Αντικυθήρων και τον λαμπτήρα της ΔΕΗ που παρουσιάστηκε στη ΔΕΘ το 1960, μέχρι το Eco Zoo το μεγαλύτερο ρομποτικό-διαδραστικό πάρκο ζώων του κόσμου.

Το ΝΟΗΣΙΣ, στο πλαίσιο της παρουσίας της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ), υπό το Υπουργείο Ανάπτυξης, συμμετέχει και τη φετινή χρονιά στη ΔΕΘ.

Στο περίπτερο 7, στο stand του φορέα (ΓΓΕΚ) θα παρουσιάζονται σε οθόνες βίντεο οι δραστηριότητες και το έργο του, καθώς και φωτογραφικό και βίντεο υλικό από τις μεταφερόμενες εκθέσεις ΙΔΕΑ-Αρχαία Ελληνική Επιστήμη και Τεχνολογία και Connected Η Ιστορία των υπολογιστών και η ζωή με το ΔιαδίκτυοΙ

Επίσης, στο περίπτερο 12 της Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το ΝΟΗΣΙΣ παρουσιάζει στοιχεία της πιο πρόσφατης περιοδικής του έκθεσης, Connected, με θέμα το νέο διασυνδεδεμένο ψηφιακό κόσμο, την ιστορία και τις επιδράσεις του στη σύγχρονη ζωή, στο stand του Ελληνικού Μουσείου Τεχνολογίας, στο περίπτερο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνηση

Παράλληλα, το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για το πρόγραμμα της επόμενης περιόδου 2023-2024 και τη νέα περιοδική έκθεση Eco-Zoo.

Η παρουσία του ΝΟΗΣΙΣ στη ΔΕΘ θα εμπλουτιστεί με επιλεγμένα εκθέματα, όπως αντίγραφο του Μηχανισμού των Αντικυθήρων* και Ηλεκτρικό Λαμπτήρα Πυράκτωσης 50kw**.

Eco Zoo

Ρομποτικά ζώα, διαδραστικοί τοίχοι και τραπέζια, πρωτότυπες εφαρμογές, εκπαιδευτικά προγράμματα και quiz είναι μερικά από τα στοιχεία της εμπειρίας που ετοιμάζονται να βιώσουν οι επισκέπτες του ΝΟΗΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη, το φθινόπωρο .

Οι Dream-Workers, η Eksagon Exhibitions και το ΝΟΗΣΙΣ, ετοιμάζουν ένα μοναδικό και πρωτότυπο θεματικό πάρκο ζώων, το EcoZoo!

Ένας ολόκληρος ρεαλιστικός και ταυτόχρονα παραμυθένιος κόσμος θα παρουσιάζεται σε διαφορετικές ενότητες, αίθουσες και τμήματα του πάρκου.

Το «Eco Zoo» είναι το μεγαλύτερο πάρκο ζώων στον κόσμο που δεν έχει όμως καμία σχέση με την αιχμαλωσία ζωντανών πλασμάτων, που δεν απαιτεί τη σπατάλη ενέργειας, τροφών, φαρμάκων για τη σωστή εξέλιξη και συντήρησή τους, που δεν χρειάζεται ούτε καν νερό για την καθαριότητά τους και συνολικά λειτουργεί χωρίς την εξάντληση ανθρώπινων πόρων για τη φροντίδα τους. Ταυτόχρονα οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα συμμετέχουν σε μια πραγματική εμπειρία ανακάλυψης όλων των μυστικών αυτών των ζώων. Παίρνουν για πρώτη φορά μέρος σε ένα ανεπανάληπτο «ταξίδι» στον πλανήτη γη, στον χρόνο, στον χώρο και σε έναν φανταστικό και ταυτόχρονα αληθινό κόσμο.

87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης Από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023 Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο 9/9: 10:00-22:00 Κυριακή 10/9: 10:00-22:00 Καθημερινές: 16:00-22:00 Σάββατο 16/9: 10:00-22:00 Κυριακή 17/9: 10:00-22:00

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr