NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου το Athens Coffee Festival 2023

Από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου το Athens Coffee Festival 2023

Κορυφαία Coffee brands, σπάνια blends, Πανελλήνια πρωταθλήματα barista, live Dj sets από ραδιοφωνικούς παραγωγούς του EnLefko, συναυλίες με Ευρυδίκη & Ηλία Μπόγδανο, Masterclasses, Coffee happenings... Που; Μα φυσικά, στο Athens Coffee Festival, το φεστιβάλ που “μυρίζει” καφέ και μας ενώνει όλους! Πότε; από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Χιλιάδες στελέχη του Coffee Industry, Baristas, Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων καφεστίασης, Coffee aficionados και Home baristas, δίνουν ραντεβού στην Τεχνόπολη ∆ήµου Αθηναίων.

Οι λόγοι; Πολλοί και όλοι μοναδικοί!

Εδώ θα γνωρίσουν από κοντά τα μεγαλύτερα και πιο εμβληματικά Coffee brands της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής και θα δοκιμάσουν εξαιρετικές ποικιλίες από: Εspresso blends, μονοποικιλιακούς, καφέδες σε κάψουλες ή pods, ελληνικούς, ποικιλίες πράσινου καφέ και organic coffees.

Βραβευμένοι baristas θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες πρωτότυπα coffee cocktails και θα τους δώσουν coffee tips.

To Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ο δημοφιλής Dj και ραδιοφωνικός παραγωγός του EnLefko 87.7 Σπύρος Παγιατάκης θα μας ταξιδέψει μουσικά από τις 17:30 και για δύο ώρες με το live dj set του και στην συνέχεια το stage θα υποδεχτεί στις 19:30 τον Ηλία Μπόγδανο με το συγκρότημα του, τους INCO, για ένα μοναδικό party με πολύ χορό.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ετοιμαστείτε για μοναδικές μουσικές στιγμές με το live Dj set του radio producer του EnLefko Σάκη Τσιτομενέα από τις 17:30 έως τις 19:30 με την σκυτάλη να την παίρνει η ξεχωριστή pop rock φωνή της ελληνικής μουσικής, η Ευρυδίκη, η οποία θα ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες της.

Τοp baristas, brewers και roasters θα είναι εδώ με σκοπό είτε να συμμετάσχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Coffee in Good Spirits, Roasting, Latte Art, που διοργανώνονται από τον SCA Greece, είτε να παρακολουθήσουν από κοντά αυτές τις γεμάτες αγωνία αλλά και φαντασία αναμετρήσεις.

Ποια είναι τα Brew tips για τέλειο αποτέλεσμα; Πως ένα café μπορεί να μπει στην digital εποχή; Ποιος είναι ο βασικός εξοπλισμός για έναν home barista; Ποιος είναι ο οδηγός επιβίωσης για έναν barista που θέλει να γίνει roaster; 45 Έλληνες και ξένοι coffee experts, top notch baristas και στελέχη της αγοράς δίνουν όλες τις απαντήσεις στα Coffee Masterclasses.

Τον ρυθμό στο φεστιβάλ δίνει και φέτος το stage! H δημοφιλής ραδιοφωνική παραγωγός και dj του Hit 88.9, Κατερίνα Ψιμοπούλου, θα εκπέμπει για τρεις ημέρες τα μουσικά vibes.

Πολλά και ξεχωριστά coffee δώρα από τις εταιρίες εκθέτες θα μοιραστούν στο κοινό μέσα από live on stage happenings.

Το Athens Coffee Festival, ενώνει τις δυνάμεις του με το Humanity Greece, μια από τις πιο δυναμικές εθελοντικές οργανώσεις της χώρας και φιλοξενεί μία σειρά από δράσεις κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, που έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση με την ελπίδα να μπορέσουμε να συμβάλλουμε μαζί στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμο.

Μέγας Χορηγός του φεστιβάλ είναι για ακόμα μια χρονιά το NOYNOY BARISTAS GOLD.

Useful info:

  • Ημέρες & Ώρες
  • Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 10:00-21:00
  • Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 10:00-21:00
  • Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 11:00-20:00

Η είσοδος είναι δωρεάν για επαγγελματίες του coffee industry. Το ημερήσιο εισιτήριο για τους καταναλωτές ανέρχεται στα 5 ευρώ και μπορούν να το προμηθευτούν είτε στα ταμεία του φεστιβάλ είτε online στο www.athenscoffeefestival.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr