NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέα ακαδημία Ελεγκτικών Υπηρεσιών από την ΕΥ Ελλάδος για νέους και νέες πτυχιούχους

Νέα ακαδημία Ελεγκτικών Υπηρεσιών από την ΕΥ Ελλάδος για νέους και νέες πτυχιούχους

Η ΕΥ Ελλάδος ανακοίνωσε τη δημιουργία και λειτουργία του πρώτου “Assurance FutureLab Academy – Junior Auditors”, μίας νέας ακαδημίας ελεγκτικών υπηρεσιών που θα δώσει την ευκαιρία σε νέους και νέες πτυχιούχους να δοκιμάσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, ενώ όσοι και όσες ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα της ακαδημίας, θα προσληφθούν από την ΕΥ ως Assistant Auditors.

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει στο Assurance FutureLab Academy – Junior Auditors;

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κατόχους πτυχίου ή/και μεταπτυχιακού στη Λογιστική, τα Χρηματοοικονομικά, τα Οικονομικά ή τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με άριστες δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας στα ελληνικά και τα αγγλικά, καλή γνώση MS Office και τη δυνατότητα να ταξιδέψουν ανάλογα με τις απαιτήσεις των εκάστοτε έργων και τοποθετήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει, επίσης, να διαθέτουν ομαδικό πνεύμα, εστίαση στη λεπτομέρεια και εξοικείωση με νέες ψηφιακές τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, τα data analytics και το blockchain, που αποτελούν ολοένα και πιο σημαντικά εργαλεία στη διεξαγωγή ψηφιακών ελέγχων και στην παροχή ελεγκτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας από τις ομάδες της EY.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα συμμετάσχουν σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα αξιολόγησης, το οποίο θα περιλαμβάνει τεστ προσωπικότητας και τεχνικών δεξιοτήτων, καθώς και μία διαδικτυακή συνέντευξη με στελέχη του Τμήματος Talent της ΕΥ. Η τελική επιλογή θα γίνει σε ένα live event στα γραφεία της EY Ελλάδος.

Πρόκειται για μία ολιστική εμπειρία, καθώς, πέραν από τη διαδικασία επιλογής που θα τους δώσει μια σαφή εικόνα για τις προσωπικές τους δυνατότητες, οι συμμετέχοντες/ουσες θα μάθουν περισσότερα για τον κλάδο, αλλά και για τις ομάδες Ελεγκτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδος και για το φάσμα της εμπειρίας και των δεξιοτήτων τους.

Οι επιτυχόντες/ούσες, οι οποίοι/οποίες θα προσληφθούν με ένα ανταγωνιστικό πακέτο παροχών και αποδοχών, θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε μία εταιρεία που έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος εργοδότης (Top Employer) στην Ελλάδα και την Ευρώπη για το 2023 από τον παγκόσμιο οργανισμό Top Employers Institute, με συμπεριληπτική κουλτούρα και ένα ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον, που θα συμβάλει στην εξατομικευμένη εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους και την υλοποίηση των προσωπικών και επαγγελματικών τους στόχων, μέσω της δια βίου ανάπτυξης που προσφέρει το παγκόσμιο δίκτυο του οργανισμού της ΕΥ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες και να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους εδώ, μέχρι τις 06.10.2023.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα, ο κ. Ανδρέας Χατζηδαμιανού, Εταίρος και Επικεφαλής Ελεγκτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος, δήλωσε: «Η EY Ελλάδος, ως ηγέτιδα στην αγορά επαγγελματικών υπηρεσιών στη χώρα μας, δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας, και αναζητά συνεχώς τα ικανότερα νέα στελέχη και ταλέντα στην αγορά. Με τη νέα μας πρωτοβουλία, το Assurance FutureLab AcademyJunior Auditors, δίνουμε την ευκαιρία σε νέους και νέες, να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο των Ελεγκτικών Υπηρεσιών και να αναπτύξουν ένα ανταγωνιστικό επαγγελματικό προφίλ, αποκτώντας ουσιαστική εμπειρία ως Assistant Auditors στις ομάδες της EY. Αυτοί οι νέοι και νέες θα είναι το μέλλον μας, βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο εργασιακό κόσμο, με ενδελεχή χρηματοοικονομική πληροφόρηση, διαφάνεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr