NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Βραβεία Ελληνικού Επιχειρείν 2024: Έως τον Απρίλιο 2024 η υποβολή υποψηφιοτήτων

Βραβεία Ελληνικού Επιχειρείν 2024: Έως τον Απρίλιο 2024 η υποβολή υποψηφιοτήτων

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του σημαντικότατου ενδιαφέροντος που συγκεντρώνεται για συμμετοχή εταιρειών στα Βραβεία Ελληνικού Επιχειρείν 2024 και προκειμένου να υπάρξει μέγιστη συμπερίληψη και ανάδειξη των βραβευμένων εταιρειών, η τελετή απονομής των βραβείων εντάσσεται στην Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), τον Ιούνιο 2024.

Αντίστοιχα, η ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων παρατείνεται έως τις 12 Απριλίου 2024.

Βραβεία Ελληνικού Επιχειρείν 2024 (Hellenic Entrepreneurship Awards H.E.A 2024) είναι ένας νέος Θεσμός αναγνώρισης της Επιχειρηματικής Αριστείας, που οργανώνει η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) σε συνεργασία με την Boussias Events. Τα Βραβεία απευθύνονται σε ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες ξεχωρίζουν για τα επιτεύγματά τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ξένες αγορές, την προώθηση των συνεργειών, τις καινοτόμες ιδέες, τη συνεισφορά τους στην ευημερία και την ανάπτυξη της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέχρι τότε να επισκέπτονται το site (http://www.hellenicentrepreneurshipawards.gr), να ενημερώνονται για τις κατηγορίες, τους όρους συμμετοχής, να γνωρίσουν τα μέλη μιας σπουδαίας Επιτροπής Αξιολόγησης και να προετοιμάσουν εμπεριστατωμένα τις υποψηφιότητές τους. Τα βραβεία απευθύνονται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους με έδρα την Ελλάδα και με βιομηχανία και παραγωγή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr