NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στις 28 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή πάνω από 90 χώρων τα Giving Tuesday 2023

Στις 28 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή πάνω από 90 χώρων τα Giving Tuesday 2023
10_11_2023 | 15:22
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Στην φετινή γιορτή της Giving Tuesday στις 28 Νοεμβρίου, συμμετέχουν πάνω από 90 χώρες, με το μήνυμα της γενναιοδωρίας να γίνεται όλο και πιο ισχυρό και ηχηρό σε όλο τον κόσμο!

Η Giving Tuesday είναι μια παγκόσμια ημέρα γενναιοδωρίας, η οποία η οποία δημιουργήθηκε το 2012 και βασίστηκε σε μια απλή ιδέα: να οριστεί μια ημέρα το χρόνο που θα προτρέπει τους ανθρώπους να κάνουν το καλό.

Το ΗIGGS, ως επίσημος εκπρόσωπος του κινήματος στην Ελλάδα από το 2021,προσκαλεί για μια ακόμα χρονιά ιδιώτες, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, επιχειρήσεις και άλλους φορείς, να συμμετέχουν ενεργά στην #GivingTuesday, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους σε έναν κοινωνικό σκοπό της επιλογής τους.

Οι φετινές δράσεις και καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλών κοινωφελών οργανώσεων, επιχειρήσεων, φορέων του δημοσίου χώρου, στην χώρα μας αλλά και παγκοσμίως, επισημαίνουν την αναγκαιότητα να είμαστε πιο γενναιόδωροι στην καθημερινότητά μας.

Μέσα από την κοινοποίηση μίας γενναιόδωρης πράξης με τα hashtags #GivingTuesday και #GivingEveryTuesday στα social media, παρακινεί ο ένας τον άλλον να προσφέρει χαμόγελα!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συντονιστούν στις 28 Νοεμβρίου στο Instagram και Facebook της Giving Tuesday Greece, καθώς θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες προσφοράς.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr