NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Ο ΣΕΓΕ δίπλα στις γυναίκες επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω καταστροφικών συμβάντων

Ο ΣΕΓΕ δίπλα στις γυναίκες επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω καταστροφικών συμβάντων

Αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος δείχνει έμπρακτα την στήριξη του στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προκλήσεις, με την έναρξη της νέας καμπάνιας “ Είμαστε Ακόμη Εδώ”.

Η δράση αυτή υποστηρίζει γυναίκες επιχειρηματίες που καθημερινά αντιμετωπίζουν τις συνέπειες στην επαγγελματική τους πορεία λόγω των καταστροφικών καιρικών συνθηκών στις περιοχές τους το περασμένο φθινόπωρο.

Η ανακοίνωση και η πρώτη παρουσίαση της καμπάνιας έλαβαν χώρα στα πλαίσια της εκδήλωσης “Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας” (FEW), που πραγματοποιήθηκε από τις 7-10 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετοχές υπερέβησαν τις 600, καθιστώντας σαφές ότι ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να αναμένουμε ένα καλύτερο μέλλον. Η προβολή της καμπάνιας όμως δεν έμεινε μόνο εντός συνόρων! Με μεγάλη επιτυχία, η Πρόεδρος του Συνδέσμου, κυρία Λίνα Τσαλταμπάση, συμμετείχε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας (FCEM Femmes Chefs D’ Entreprises Mondiales), το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Η συμμετοχή της ήταν υψηλά επιτυχημένη, προσθέτοντας έτσι μια ακόμα ευκαιρία για ενημέρωση σχετικά με την πρωτοβουλία "Είμαστε Ακόμη Εδώ". Η παρουσία της κυρίας Τσαλταμπάση σε παγκόσμιο επίπεδο ενισχύει την προβολή και τη σπουδαιότητα της δράσης, προσφέροντας προοπτικές σε όλο τον κόσμο.

Το βίντεο προώθησης της καμπάνιας κατέγραψε περισσότερες από 35.000 προβολές, γεγονός που μας γεμίζει με υπερηφάνεια.

Ο Σύνδεσμος αρωγός και πρωτοπόρος σε τέτοιες πρωτοβουλίες, θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στις πληγείσες περιοχές, μεταφέροντας το μήνυμα ότι ως κοινωνία, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να στηρίξουμε τις γυναίκες και τις επιχειρήσεις τους.

Η υποστήριξη συνεχίζεται και με πρωταρχικό γνώμονα την παρουσία μας δίπλα στις γυναίκες επιχειρηματίες, η κοπή της πίτας του Συνδέσμου μας για την φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο ως ένδειξη τιμής και ενίσχυσης στις κοινωνίες αυτές που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφές αλλά ταυτόχρονα που καλούν όλους εμάς να τους επισκεφθούμε.

Ο ΣΕΓΕ δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα mentoring ειδικά για τις γυναίκες αυτών των περιοχών. Σκοπός του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση, η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η παροχή γνώσεων και εργαλείων έτσι ώστε να βρουν ξανά την δύναμη να συνεχίσουν και να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

“Συνεργαζόμενη στα πλαίσια του προγράμματος mentoring του ΣΕΓΕ με γυναίκες από τις πληγείσες περιοχές, αισθάνθηκα την ανάγκη να προτείνω στο Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, μια πιο στοχευμένη δράση”, δήλωσε το μέλος του Σ.Ε.Γ.Ε., κα Λάππα Έφη.

“Στο Σύνδεσμο είμαστε ένα οικοσύστημα που αλληλοεπιδρά και σεβόμαστε τη γνώμη των μελών μας. Με το που λάβαμε την πρόταση σπεύσαμε να την υλοποιήσουμε”, δήλωσε η Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Ε., κα Σαββίδου Αναστασία.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της καμπάνιας «Είμαστε Ακόμη Εδώ»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr