NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Συμμετοχή φον ντερ Λάιεν και μελών του Σώματος των Επιτρόπων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός

Συμμετοχή φον ντερ Λάιεν και μελών του Σώματος των Επιτρόπων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός
12_01_2024 | 17:29
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Η Πρόεδρος κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα. Την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου, στις 12:20 (ώρα Ελλάδος), θα εκφωνήσει ομιλία στην εναρκτήρια συνεδρία, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στο EbS (https://audiovisual.ec.europa.eu/en/ebs/live/1)

Και άλλα μέλη του Σώματος των Επιτρόπων θα επισκεφθούν την Ελβετία την επόμενη εβδομάδα για να συμμετάσχουν στο Φόρουμ: οι Εκτελεστικοί Αντιπρόεδροι Βάλντις Ντομπρόβσκις και Μάρος Σέφτσοβιτς, οι Αντιπρόεδροι Βιέρα Γιούροβα και Ντούμπραβκα Σουίτσα, και οι Επιτροποι Πάολο Τζεντιλόνι, Στέλλα Κυριακίδου, Κάντρι Σίμπσον, Ιλιάνα Ιβάνοβα και Βόπκε Χούκστρα.

Θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, σε πάνελ και συνεδρίες σχετικές με το αντικείμενό τους, π.χ. τη συνεργασία για την επίσπευση της κλιματικής δράσης, τα οικοσυστήματα ενεργειακής καινοτομίας, την καινοτομία, το εμπόριο κρίσιμων πρώτων υλών, την παγκόσμια υγεία, τις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών και τη νομοθετική ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr