NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Συνεχίζεται η συνεργασία ΑΠΘ - Υπ. Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου

Συνεχίζεται η συνεργασία ΑΠΘ - Υπ. Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου
02_02_2024 | 17:40 02_02_2024 | 17:41
epixeiro icon Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία, Κύπρος

Με την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου, κα Μαρία Παναγιώτου, συναντήθηκε ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Απόστολος Αποστολίδης, σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, στην Πρυτανεία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Κωνσταντίνος Πολυκάρπου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Δασοπονίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, Καθηγητής Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ, Καθηγητής Στέφανος Κουνδουράς, ο Πρόεδρος του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, Καθηγητής Πασχάλης Φορτομάρης και ο Συντονιστής της Συμφωνίας, Επίκ. Καθηγητής Γεώργιος Βατζιάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, υπογράφηκε η ανανέωση της Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας μεταξύ του ΑΠΘ και του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου και συζητήθηκαν οι προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων. Η Συμφωνία προβλέπει, μεταξύ άλλων, επιστημονική κινητικότητα για ερευνητικούς όσο και για συμβουλευτικούς σκοπούς.

Η Συμφωνία Επιστημονικής Συνεργασίας υπογράφηκε μεταξύ των δύο φορέων για πρώτη φορά το 1996, ενώ σήμερα ανανεώθηκε για αλλά πέντε έτη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr