NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η LAVA, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, στην 30η Επετειακή διοργάνωση της AGROTICA

Η LAVA, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, στην 30η Επετειακή διοργάνωση της AGROTICA

Η LAVA, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, έδωσε δυναμικό παρών στην 30η Διεθνή Αγροτική Έκθεση AGROTICA, τη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση στον αγροτο-οικονομικό τομέα στη χώρα και µία από τις σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη, που πραγματοποιήθηκε στις 1- 4 Φεβρουαρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Στη φετινή επετειακή διοργάνωση, η LAVA συμμετείχε με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει στον σύγχρονο καλλιεργητή, συνδυάζοντας τη δύναμη της φύσης με την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα απόδοσης.

Ειδικότερα, στο περίπτερο της LAVA παρουσιάστηκε το προϊόν agroLAVA ως υπόστρωμα υδροπονικών καλλιεργειών και ως βελτιωτικό εδαφών σε θερμοκήπια και ανοιχτές εκτάσεις. Το agroLAVA έχει πιστοποιηθεί με το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Ecolabel, ενώ η ανάπτυξη και η συσκευασία του έχει γίνει σύμφωνα με προδιαγραφές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κ. Λευτέρης Χριστοφοράκης, Διευθυντής Δραστηριότητας Αδρανών & LAVA, δήλωσε σχετικά: «Στην LAVA αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις προστιθέμενης αξίας για τις κατασκευές, τη γεωργία, τα γεωτεχνικά έργα και τη βιομηχανία. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο και την αειφορία, διαθέτουμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον που απαντούν στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας. Η συμμετοχή μας στην AGROTICA μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σε άμεση επαφή με το αγροτικό κοινό, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του και να προσφέρουμε στοχευμένες και ποιοτικές προτάσεις».

Η AGROTICA αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για την αγροτική οικονομία στη χώρα και είναι κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο. Περισσότεροι από 2.000 εκθέτες συμμετέχουν στην ηγετική αυτή κλαδική έκθεση και τουλάχιστον 150.000 επισκέπτες δίνουν σταθερά το παρών σε κάθε διοργάνωση. Ειδικότερα η φετινή, 30η διοργάνωση ήταν μία από τις σημαντικότερες του θεσμού καθώς είχε επετειακό χαρακτήρα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr