NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

ΕΕ: Ευκολότερη πρόσβαση σε χρηματοδότηση για τις αγροτικές περιοχές με το Rural Toolkit

ΕΕ: Ευκολότερη πρόσβαση σε χρηματοδότηση για τις αγροτικές περιοχές με το Rural Toolkit
07_02_2024 | 15:02 07_02_2024 | 15:16
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Αγροτική Ανάπτυξη

Η Επιτροπή εγκαινίασε το Rural Toolkit. Πρόκειται για έναν νέο διαδραστικό οδηγό όλων των διαθέσιμων ευκαιριών χρηματοδότησης για αγροτικές περιοχές σε επίπεδο ΕΕ.

Στόχος του είναι να παράσχει στους υποψήφιους τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις τοπικές τους ανάγκες. Οι αγροτικές περιοχές καλύπτουν το 83% της επικράτειας της ΕΕ και φιλοξενούν το 30% του πληθυσμού της. Το Rural Toolkit παρουσιάζει τις ευκαιρίες χρηματοδότησης από 26 διαφορετικά ταμεία της ΕΕ: από την Κοινή Γεωργική Πολιτική και το Ταμείο Συνοχής ως το πρόγραμμα «Ορίζων Ευρώπη» και τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Με λίγα κλικ, οι δικαιούχοι (τοπικές αρχές, ιδρύματα, επιχειρήσεις, ενώσεις, ιδιώτες κ.ά.) μπορούν να μάθουν ποιες είναι οι καλύτερες χρηματοδοτήσεις που έχουν στη διάθεσή τους για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους.

Οι χρήστες μπορούν να εμπνευστούν και να εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα παραδειγμάτων και μελετών, και να ανακαλύψουν επιτυχημένους τρόπους αξιοποίησης των μηχανισμών στήριξης της ΕΕ σε αγροτικές περιοχές της ΕΕ.

Το Rural Tookit εντάσσεται στο μακρόπνοο όραμα της Επιτροπής για ισχυρότερες, συνδεδεμένες, ανθεκτικές και ευημερούσες αγροτικές περιοχές στην ΕΕ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr