NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τα κίνητρα και οι φιλοδοξίες των εργαζομένων, στο webinar της Randstad

Τα κίνητρα και οι φιλοδοξίες των εργαζομένων, στο webinar της Randstad

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Randstad αποτυπώνουν τις απόψεις του ανθρώπινου δυναμικού και αναδεικνύουν τη δυναμική των επαγγελματικών τους προσδοκιών, με αφορμή τα ευρήματα της έρευνας Workmonitor 2024.

Σε συνέχεια της δημοσίευσης της ετήσιας έρευνας Workmonitor 2024, η Randstad, o παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, διοργανώνει Διαδικτυακή Συζήτηση με θέμα «Workmonitor 2024: τα κίνητρα & οι φιλοδοξίες των εργαζομένων», η οποία θα εστιάσει στις νέες απαιτήσεις και τις σταθερές προσδοκίες του ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και τις τάσεις που έχουν παγιωθεί στην ελληνική αγορά εργασίας.

Το webinar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ., θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας Workmonitor 2024, με τους εξειδικευμένους συμβούλους, Θάνο Λουμπρούκο, Business Manager - Technology Specialty, Randstad Hellas, και Μαρία Σταυράκη, Senior Business Area Manager, Engineering & Client Service Specialties, Randstad Hellas, με έμφαση στις βασικές προτεραιότητες του ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί η στάση των εργαζομένων απέναντι στις συνθήκες εργασίας και η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Μέσα από έναν γόνιμο διάλογο, με συντονίστρια τη Χριστίνα Κατούφα, Senior Digital Marketing, Randstad Hellas, θα αναλυθούν τα προνόμια που επιθυμούν οι εργαζόμενοι, η στάση τους απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και οι αξίες που πρεσβεύουν οι εταιρείες και επηρεάζουν το εργατικό δυναμικό.

Το webinar απευθύνεται σε:

  • Γενικούς Διευθυντές & διευθυντικά στελέχη
  • HR Managers και στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Εργαζόμενους που θέλουν να είναι πάντα ενήμεροι για τις εξελίξεις στον κόσμο της εργασίας

Μπορείτε να κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας, πατώντας εδώ

Δείτε αναλυτικά την έρευνα Workmonitor 2024.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr