NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Μετακινήσεις στελεχών
ανάγνωση

​Motor Oil: Ορισμός νέων γενικών διευθυντών

​Motor Oil: Ορισμός νέων γενικών διευθυντών

Την προαγωγή των κ.κ. Στειακάκη και Κιούφη στη θέση του γενικού διευθυντή παραγωγής & εμπορίας καυσίμων ο πρώτος και διυλιστηρίου ο δεύτερος ανακοίνωσε η Motor Oil.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 2 της απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΫΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει την προαγωγή του κ. Μιχαήλ-Ματθαίου Στειακάκη, μέχρι πρότινος Γενικού Διευθυντή Διυλιστηρίου, στη θέση του Γενικού Διευθυντή Παραγωγής και Εμπορίας Καυσίμων.

Ο κ. Ιωάννης Κιούφης, μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Διυλιστηρίου, προάγεται σε Γενικό Διευθυντή Διυλιστηρίου.

Ο Μιχαήλ-Ματθαίος Στειακάκης γεννήθηκε το 1955. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στην ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ από το 1982. Διετέλεσε Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Διυλιστηρίου από το 2000 μέχρι το 2006 και Γενικός Διευθυντής Διυλιστηρίου από το 2006 έως το Φεβρουάριο του 2024 οπότε και ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Παραγωγής & Εμπορίας Καυσίμων. Επιπλέον, ο κ. Μ. Στειακάκης είναι μέλος της Επιτροπής Βιώσιμης Ανάπτυξης της Εταιρείας.

Ο Ιωάννης Κιούφης γεννήθηκε το 1964. Είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Εργάζεται στη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ από το 1993. Διετέλεσε Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Διυλιστηρίου από το 2012 και προήχθη σε Γενικό Διευθυντή Διυλιστηρίου τον Φεβρουάριο 2024. Επιπλέον, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της θυγατρικής της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ εταιρείας ΔΙΩΡΥΓΑ GAS από το 2016.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr