NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Τράπεζες
ανάγνωση

Τρ. Πειραιώς: Το 27% διαθέτει το ΤΧΣ λόγω μεγάλης ζήτησης

Τρ. Πειραιώς: Το 27% διαθέτει το ΤΧΣ λόγω μεγάλης ζήτησης
04_03_2024 | 14:02
epixeiro icon Ειδήσεις | Τράπεζες

​H μεγάλη ζήτηση και η υπερκάλυψη της έκδοσης οδηγεί το ΤΧΣ να διαθέσει το σύνολο των μετοχών (27%) που διαθέτει στην Τράπεζα Πειραιώς.

Tο ΤΧΣ ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιό του, στη συνεδρίασή του στις 04 Μαρτίου 2024, και αφού ενημερώθηκε από τους διαχειριστές της διεθνούς προσφοράς για τη ζήτηση που έχει εκδηλωθεί έως τώρα στο πλαίσιο της διεθνούς προσφοράς, εξέφρασε την πρόθεσή του να ασκήσει το δικαίωμα να αυξήσει τον αριθμό των μετοχών που θα προσφερθούν στην Προσφορά κατά 62.518.361 Προσφερόμενες Μετοχές (το «Δικαίωμα Επιλογής Αύξησης Μεγέθους Προσφοράς») και το σύνολο των Προσφερόμενων Μετοχών αυξάνεται από 275.080.789 σε 337.599.150.

Η κατανομή οποιωνδήποτε Μετοχών του Δικαιώματος Επιλογής Αύξησης Μεγέθους Προσφοράς που δύνανται να πωληθούν μεταξύ της ελληνικής δημόσιας προσφοράς και της διεθνούς προσφοράς είναι στην αποκλειστική κρίση του ΤΧΣ, ενεργώντας υπό την ιδιότητά του ως Πωλητή Μετόχου.

λίγο νωρίτερα: Tρ. Πειραιώς: Άνοιξε το βιβλίο προσφορών - Έχει δεσμεύσει την κάλυψη η BofA (ήδη πάνω από 1,3 δισ.) και προχωρούν σε υπερκαλύψεις

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr