NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

To 11ο Συνέδριο «Security Project» στις 29 Μαρτίου θα αναδείξει τον οδικό χάρτη προς το μέλλον του κλάδου της Ασφάλειας

To 11ο Συνέδριο «Security Project» στις 29 Μαρτίου θα αναδείξει τον οδικό χάρτη προς το μέλλον του κλάδου της Ασφάλειας

Το Συνέδριο Security Project – που αποτελεί τη μοναδική συνεδριακή εκδήλωση για την φυσική Ασφάλεια στη Ελλάδα – έφθασε στη 11η του διοργάνωση και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Το event που διοργανώνει η Smart Press και το περιοδικό Security Manager, αποτελώντας για πολλά χρόνια το σημείο αναφοράς των εξελίξεων στο χώρο του Security, στοχεύει φέτος να αναδείξει τον οδικό χάρτη προς το Security 4.0, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται σήμερα για τις εταιρίες του κλάδου, αλλά και τους Υπευθύνους Ασφάλειας των επιχειρήσεων και οργανισμών όλων των καθέτων αγορών.

Ο τομέας της Ασφάλειας βρίσκεται σε μια διαρκή εξελικτική πορεία, ως συνέπεια πολλών και σημαντικών αλλαγών που συμβαίνουν στο νέο περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώνεται σήμερα. Νέες τεχνολογίες αλλάζουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και υλοποιούμε τις στρατηγικές ασφάλειας εγκαταστάσεων. Τα όρια μεταξύ φυσικού και ψηφιακού κόσμου συγκλίνουν ολοένα και περισσότερο. Οι επαγγελματίες στο κλάδο της ασφάλειας, απαιτείται να αποκτήσουν αναβαθμισμένες δεξιότητες, προκειμένου να ανταποκριθούν στο σημαντικό ρόλο τους ενώ οι εταιρίες του κλάδου θα πρέπει να προσαρμοστούν σε μια νέα πραγματικότητα!

Δεν θα ήταν λοιπόν υπερβολή, να υποστηρίξουμε ότι εισερχόμαστε σταδιακά σε μια νέα φάση στο κλάδο της ασφάλειας, την οποία τολμούμε να αποκαλέσουμε ως “Security 4.0” συσχετίζοντας αυτή την ορολογία με το “Industry 4.0” ή αλλιώς τη λεγόμενη 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Ως έννοια το Industry 4.0 αποτύπωσε τον απόλυτο εκσυγχρονισμό των δομών παραγωγής, υπηρεσιών και διαδικασιών, αξιοποιώντας το σύνολο των νέων προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών που επιφέρουν μια επανάσταση στο τρόπο λειτουργίας των ιδιωτικών επιχειρήσεων, των δημόσιων οργανισμών και των κοινωνιών γενικότερα.

Αντίστοιχα λοιπόν και στον τομέα της Ασφάλειας, επιχειρείται το “πάντρεμα” του φυσικού και ψηφιακού κόσμου, η διασύνδεση δηλαδή των συστημάτων, των ολοκληρωμένων λύσεων, των διαδικασιών και φυσικά των ανθρώπων που έχουν την ευθύνη λειτουργίας και λήψης αποφάσεων, με πυλώνες τις αναδυόμενες ψηφιακές τεχνολογίες και μια νέα ολιστική προσέγγιση με βάση τη πρόληψη για τη διαχείριση των κινδύνων.

Οι Διευθυντές Ασφάλειας και οι Υπεύθυνοι Έργων Φύλαξης Εγκαταστάσεων, το στελεχιακό δυναμικό και το προσωπικό βάσης των ΙΕΠΥΑ, οι Επαγγελματίες Τεχνικοί Εγκατάστασης Συστημάτων και όλοι όσοι συμμετέχουν στην αγορά των τεχνολογιών, των έργων και των λύσεων, θα πρέπει σήμερα να υιοθετήσουν μια νέα κουλτούρα, προκειμένου να εναρμονιστούν με τις απαιτήσεις των καιρών και να αναπτύξουν αναβαθμισμένες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες!

Το Security Project θα συνδέσει για ακόμα μια φορά όλα τα κομμάτια του παζλ της ασφάλειας και παράλληλα θα αποτελέσει ένα κόμβο συνάντησης των επαγγελματιών του χώρου που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα διευρυμένο, σύγχρονο και επιδραστικό περιεχόμενο που θα αναπτυχθεί στις 2 θεματικές ολομέλειες που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του συνεδρίου.

Security Managers Forum

  • Βέλτιστες Πρακτικές Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Success Stories εφαρμογής Τεχνολογιών και Στρατηγικών για την αντιμετώπιση κινδύνων

Security Technology Day

  • Από τα Κέντρα Λήψης Σημάτων … στους Κεντρικούς Σταθμούς Επιχειρήσεων Ασφάλειας Οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες, οι τεχνολογικές υποδομές και συνεργασίες

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ

Όπως κάθε χρόνο, στα πλαίσια του Security Project 2024, θα πραγματοποιηθεί η παράλληλη έκθεση των εταιριών που συμμετέχουν ως χορηγοί, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες Ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων για την ασφάλεια, προκειμένου να συναντηθούν με τα στελέχη τους και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες τους και γενικότερα για όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

Δείτε τις εταιρίες που συμμετέχουν ως χορηγοί και εκθέτες ΕΔΩ

Η συμμετοχή των επισκεπτών στο Security Project είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr