NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

Corporate Onboarding: Η στρατηγική επένδυση για κάθε επιχείρηση

Corporate Onboarding: Η στρατηγική επένδυση για κάθε επιχείρηση

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των τελευταίων ετών στην οικονομία και στις επιχειρήσεις είναι η έντονη κινητικότητα στην αγορά εργασίας.

Η ολοένα και πιο ρευστή αγορά εργασίας των τελευταίων ετών θέτει νέες προκλήσεις όσον αφορά την ενσωμάτωση νέων εργαζομένων στις επιχειρήσεις. Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και οι μεταβαλλόμενες προσδοκίες των εργαζομένων δημιουργούν ένα νέο τοπίο, όπου η ομαλή και αποτελεσματική onboarding διαδικασία αποτελεί καίριο ζήτημα.

Υπό αυτό το πρίσμα, πώς ένας νεοεισερχόμενος εργαζόμενος σε μια εταιρεία θα μπορέσει σήμερα να αφομοιώσει γρήγορα και αποτελεσματικά τις νέες συνθήκες εργασίας, το νέο περιβάλλον και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει;

Πώς μια διοίκηση μπορεί να επικοινωνήσει επιτυχώς ανάγκες, «θέλω» και προτεραιότητες; Πώς θα μεταλαμπαδεύσει εν τέλει την κουλτούρα και τις αξίες της επιχείρησης;

Είναι γεγονός πως η ομαλή ενσωμάτωση καινούριων υπαλλήλων μέσα σε μια επιχείρηση αποτελεί «στοίχημα» τόσο για τον εργαζόμενο όσο και τον εργοδότη.

Παρέχοντας το αίσθημα ότι ανήκει κανείς κάπου, δημιουργείται εμπιστοσύνη, μειώνεται το άγχος και δημιουργούνται οι προοπτικές για ένα παραγωγικό αποτέλεσμα προς όφελος όλων.

H FlexLearn δίνει τη λύση

Η FlexLearn Business Solutions, με εγχώρια και διεθνή παρουσία, έχοντας εμπειρία πολλών ετών, έρχεται να δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα με το FlexLearn Onboarding App. Μία σύγχρονη και ευέλικτη εφαρμογή, η οποία σχεδιάστηκε με στόχο να απλοποιήσει και να εκσυγχρονίσει την onboarding εμπειρία, προσφέροντας οφέλη τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους εργοδότες.

Tailor - made διαδικασίες

Κεντρικό χαρακτηριστικό του FlexLearn Onboarding App είναι η δυνατότητα προσαρμογής στις ατομικές ανάγκες και δεδομένα κάθε οργανισμού. Η εφαρμογή δεν αποτελεί ένα τυποποιημένο πρόγραμμα, αλλά λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης, δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο onboarding περιβάλλον.

Ως αποτέλεσμα, η ενσωμάτωση των υπαλλήλων γίνεται με τον τρόπο που έχει ανάγκη η εκάστοτε επιχείρηση.

Την ίδια ώρα οι διαδικασίες αυτοματοποιούνται και γίνονται πιο αποδοτικές.

Όλοι οι υπάλληλοι μπορούν να λαμβάνουν τις ίδιες πληροφορίες με τρόπο αποτελεσματικό και αποδοτικό, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος για τα στελέχη και τον κάθε εργοδότη συνολικά.


banner-600x600.jpg?mtime=20240327110813#asset:469241


Πώς γίνονται όλα αυτά

Το FlexLearn Onboarding App ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό χάρη σε μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά. Πρωτίστως, αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία διαμορφώνουν μια συναρπαστική και διαδραστική εμπειρία για τον νέο εργαζόμενο. Με αυτόν τον τρόπο, ο νεοεισερχόμενος λαμβάνει μια ολοκληρωμένη εικόνα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των αξιών, της στρατηγικής και των στόχων της.

Σε αντίθεση με τα κοινά - υποχρεωτικά εκπαιδευτικά προγράμματα που είθισται να πραγματοποιούν οι εταιρείες, το FlexLearn Onboarding παρέχει έναν ευχάριστο και διαδραστικό τρόπο για κάθε νεοεισερχόμενο σε μια επιχείρηση.

Η εφαρμογή αξιοποιεί VR, gamification, full interactive περιβάλλον και άλλα πρωτοποριακά εργαλεία για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και engaging εμπειρία στους νέους εργαζομένους.

Ολιστική προσέγγιση

Στις δυνατότητες που προσφέρει η FlexLearn, μεταξύ άλλων, είναι και η συνολική δημιουργία της παρουσίασης, του περιεχομένου και του παιχνιδιού που θέλει να χρησιμοποιήσει μια επιχείρηση, με στόχο την άμεση και ολοκληρωμένη αφομοίωση ενός νεοεισερχόμενου στα «θέλω», στις συνθήκες και στο περιβάλλον μιας επιχείρησης.


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr