NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Το ΒΕΠ και ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη ξεκινούν δράσεις στήριξης των ΜμΕ

Το ΒΕΠ και ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη ξεκινούν δράσεις στήριξης των ΜμΕ

Ο Προέδρος Β.Ε.Π., Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη, Κώστα Μαραγκάκη, στο Δημαρχιακό Μέγαρο την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024.

Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η στήριξη της επιχειρηματικότητας του Δήμου μέσα από μια σειρά κοινών δράσεων εξωστρέφειας και ενημέρωσης.

Ο πρόεδρος Β.Ε.Π. επισημαίνει: «Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη, κ. Κώστα Μαραγκάκη για την συνάντηση. Σήμερα ξεκινά μια εξαιρετικά σημαντική αλλά και ουσιαστική συνεργασία μεταξύ Δήμου και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, με κοινό στόχο την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής. Μιας ιστορικής περιοχής που φιλοξενεί σημαντικό αριθμό οικογενειακών επιχειρήσεων – βιοτεχνιών οι οποίες έχουν αντέξει στις προκλήσεις και συνεχίζουν. Δήμοι και φορείς όπως τα Επιμελητήρια πρέπει να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε ουσιαστικά οφέλη στην κοινωνία και την οικονομία. Οι τομείς στους οποίους θα συνεργαστούμε με τον Δήμο Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη είναι αρκετοί, θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά, βήμα βήμα προκειμένου να δώσουμε μία σημαντική ώθηση στο επιχειρείν κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο τον κ. Δήμαρχο. Ξεκινάμε λοιπόν, ενώνουμε δυνάμεις».

Στην συνάντηση μαζί με τον πρόεδρο ΒΕΠ παρευρέθηκε και η κ. Ελένη Μπρέγιαννη, Υπεύθυνη Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Β.Ε.Π.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr