NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

ΚΕΠΑ - Μνημόνιο Συνεργασίας Δήμου Πειραιά και UNAI Hub SDG7

ΚΕΠΑ - Μνημόνιο Συνεργασίας Δήμου Πειραιά και UNAI Hub SDG7

Σε συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πειραιά, υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Ακαδημαϊκού κόμβου των Ηνωμένων Εθνών για τον 7ο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Ιωάννης Μώραλης και ο καθ. κ. Δημήτριος Μαυράκης με την ιδιότητα του UNAI Hub SDG7.

Στη συνάντηση στην οποία παρευρεθήκαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καρύδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικήτας Γκόλφης καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες, το κύριο θέμα της συζήτησης υπήρξε η απόφαση του Δήμου να υλοποιήσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα φύτευσης δένδρων στις επόμενες φυτευτικές περιόδους.

Συγκεκριμένα συμφωνήθηκε η άμεση διάθεση 150 δένδρων για την τρέχουσα φυτευτική περίοδο από τη χορηγία της Hellenic Plants, ενώ από την επόμενη φυτευτική περίοδο θα διατεθούν 1000 δένδρα, που επιχορηγούνται από το Πράσινο Ταμείο. Άλλα 1000 δένδρα θα διατεθούν την επόμενη φυτευτική περίοδο 2025 – 2026.

Τέλος στη συνάντηση συζητήθηκε και η προοπτική συμμετοχής του Δήμου σε Πρωτοβουλίες του UNAI Hub SDG7, που σχετίζονται με την προώθηση της 2030 – Agenda SDGs στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα δύο μέρη συμφώνησαν στην περαιτέρω επεξεργασία και εξειδίκευση όρων συνεργασίας μεταξύ τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr