NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

MBA in one Day: Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο από AQS και Team Experiential Learning

MBA in one Day: Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο από AQS και Team Experiential Learning

H AQS σε συνεργασία με την Team Experiential Learning παρουσιάζουν το πρωτοποριακό μονοήμερο σεμινάριο διαδικτυακά στις 9 Απριλίου και δια ζώσης στις 19 Απριλίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Το σεμινάριο υλοποιείται ηλεκτρονικά στις μέσω ειδικής web - πλατφόρμας, που έχει την δυνατότητα πλήρους Διαδραστικότητας (Interaction), πρόσωπο προς πρόσωπο επικοινωνίας, αμφίδρομης υποβολής ερωτήσεων και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων, σαν να βρίσκονται σε εκπαιδευτική αίθουσα.

Ένα μοναδικό εκπαιδευτικό γεγονός το οποίο καλύπτει ένα μεγάλο κενό και εξυπηρετεί μία πραγματική ανάγκη του πολυάσχολου σημερινού Μάνατζερ ο οποίος θέλει να αποκτήσει νέες γνώσεις αλλά δεν προλαβαίνει. Ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα το οποίο έχουν παρακολουθήσει πάνω από 20.000 Μάνατζερς, στην Ολλανδία και σε άλλες χώρες .

Το απόσταγμα των Γκουρού του Management και της Ηγεσίας συμπυκνωμένο σε 8 ώρες .Όλη η γνώση των μεγαλύτερων Σοφών του Μάνατζμεντ σε σύντομη, εύληπτη, δημιουργική, διαδραστική και κυρίως, πρακτική και άμεσα εφαρμόσιμη μορφή. Μία έκρηξη γνώσεων με πολλές συγκεκριμένες ιδέες για εφαρμογή στις επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς .

Το "MBA in one Day" ξεπερνά τις προσδοκίες για μια συμπυκνωμένη γνώση ενός ΜΒΑ. Με έναν πολύ "σοφά" οργανωμένο τρόπο, αναλύονται οι έννοιες, με θεωρητική πληρότητα, με ερεθίσματα για προβληματισμό και αξιολόγηση και δυνατότητες πρακτικής εφαρμογής. Απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία που ενδιαφέρεται για την προσωπική του ανάπτυξη και εξέλιξη σε συνδυασμό με την ευημερία, την ανάπτυξη και διάκριση της εταιρείας ή του Οργανισμού .

Ένα πρόγραμμα υψηλής κλάσεως, όπου όλες οι σημαντικές θεωρίες και μοντέλα του Μάνατζμεντ αναπτύσσονται με εξαιρετικά πρακτικό και εφαρμόσιμο τρόπο.

Πλήρως διαδραστικό και συμμετοχικό πρόγραμμα με ασκήσεις, βιωματική δραστηριότητα, συζητήσεις, video clips και πλήθος από πρακτικά παραδείγματα.

Τι είπαν δύο μεγάλοι Γκουρού για το σεμινάριο:

dfka.jpg?mtime=20240402163930#asset:470559

Τι είπαν οι συμμετέχοντες:

 • Ένα πρόγραμμα υψηλής κλάσεως, όπου όλες οι σημαντικές θεωρίες και μοντέλα του Μάνατζμεντ αναπτύσσονται με εξαιρετικά πρακτικό και εφαρμόσιμο τρόπο. E. van Engelenburg, 3M
 • Το καλύτερο σεμινάριο που έχω ποτέ παρακολουθήσει. Πολλές συγκεκριμένες ιδέες για εφαρμογή στις επιχειρήσεις μας. Μία έκρηξη γνώσεων. S.M.C. Ngoranoeboen, ASD Group
 • Το "MBA in one Day" ξεπερνά τις προσδοκίες για μια παρουσίαση της συμπυκνωμένης γνώσης ενός ΜΒΑ. Με έναν πολύ "σοφά" οργανωμένο τρόπο, αναλύονται οι έννοιες, με θεωρητική πληρότητα, με ερεθίσματα για προβληματισμό και αξιολόγηση και δυνατότητες πρακτικής εφαρμογής. Μ. B. Atos SA

*Γλώσσα Υλοποιησης: Ελληνικά

ΠΩΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Οι συμμετέχοντες μετά το σεμινάριο θα έχουν βοηθηθεί ώστε:

 • Μέσα από την επαφή με τους σοφούς-γκουρού του Μάνατζμεντ που είναι πάντα μία εμπειρία καταλυτική και ανοίγει νέους ορίζοντες στην σκέψη των συμμετεχόντων θα παρακινηθούν να δώσουν μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη της Ομάδας και την Ενδυνάμωση των ανθρώπων.
 • Να κατανοήσουν την ουσία των προτάσεων και των μοντέλων των μεγάλων Guru του Management για την Ηγεσία, την ανάπτυξη Στρατηγικής, τη βελτιστοποίηση της Οργάνωσης και την Υλοποίηση των Αλλαγών.
 • Να γνωρίσουν πολλές βέλτιστες πρακτικές από τη Διεθνή και Ελληνική πραγματικότητα.
 • Να προβληματιστούν και να συζητήσουν συγκεκριμένους τρόπους πρακτικής εφαρμογής αυτών των γνώσεων στις Επιχειρήσεις τους και στην προσωπική τους ζωή.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

 • Σε έμπειρους και πολυάσχολους managers οι οποίοι επιθυμούν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους σχετικά με το Μάνατζμεντ και θέλουν να παρακολουθούν τις επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο αλλά δεν έχουν το χρόνο.
 • Σε Στελέχη που επιθυμούν να αποκτήσουν μία καλή εικόνα για τα ουσιώδη του Μanagement , της Ηγεσίας και της προσωπικής Ανάπτυξης
 • Σε Επιχειρηματίες που θέλουν να αποκτήσουν δομημένη αντίληψη σε ότι αφορά την Διοίκηση των Επιχειρήσεων τους.
 • Σε Επαγγελματίες - Τεχνικούς, Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Γιατρούς, Νομικούς, Λογιστές κ.ά. - οι οποίοι θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και ικανότητες τους και να μυηθούν στην επιστήμη του Management

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Στόχοι, agenda, εισαγωγικές παρουσιάσεις
 2. ΗΓΕΣΙΑ/ LEADERSHIP: Πώς να κινητοποιείς τους ανθρώπους
  1. Η διοίκηση του εαυτού μας πριν διοικήσουμε τους άλλους
  2. Οι συνήθειες, Οι ρόλοι και πολλές χρήσιμες πληροφορίες και μέθοδοι
  3. Από Μάνατζερ σε Ηγέτης: Είναι εφικτό! Μάθετε πώς!
  4. Η Ισορροπία ανάμεσα στο Έργο, τον κάθε συνεργάτη, την Ομάδα
 3. ΟΡΓΑΝΩΣΗ/ ORGANIZATION: Ο καθένας στη σωστή θέση
  1. Πώς θα χτίσετε μία αποτελεσματική οργάνωση προσανατολισμένη στην επιχειρηματικότητα
  2. Πώς θα φτάσετε στην Αριστεία και θα τη διατηρήσετε
  3. Ποια είναι η αξία του reengineering
  4. Νέες τάσεις στην Οργάνωση
 4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ/ STRATEGY: Πού θέλουμε να φτάσουμε
  1. Η ουσία της Στρατηγικής και του Μάρκετινγκ. Παραδείγματα
  2. Πώς προσδιορίζω ένα Μπλε Ωκεανό? Παραδείγματα
  3. Από τη Στρατηγική στην δημιουργία ενός μοντέλου Επιχειρηματικής Δράσης σε εννιά βήματα.
  4. Οι μοναδικές Ικανότητες της Επιχείρησης. Η “Ανθρωποκρατία” σαν σύγχρονη τάση
 5. ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ/ EXECUTION: Υλοποίηση σχεδίων και συνεχής βελτίωση
  1. Η πορεία προς την Αριστεία. Από το καλό στο εξαιρετικό. Πρακτικοί εφαρμόσιμοι τρόποι
  2. Ηγεσία Αλλαγών: 8 κρίσιμα βήματα
  3. H τεχνική της Ανάλυσης του πεδίου Δυνάμεων για διαχείριση αλλαγών
  4. Πώς η Θεωρία των Περιορισμών οδηγεί στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών.
 6. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής κάνετε κλικ εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr