NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Πλατφόρμα εύρεσης εργαζομένων και θέσεων εργασίας δημιουργεί το ΒΕΘ

Πλατφόρμα εύρεσης εργαζομένων και θέσεων εργασίας δημιουργεί το ΒΕΘ

Ένα νέο χρηστικό εργαλείο στη φαρέτρα των επιχειρήσεων - μελών του, αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού της πόλης προσέθεσε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Το ΒΕΘ δεν σταματά να υλοποιεί δράσεις που στο επίκεντρο τους έχουν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα δίνοντας λύσεις στους εκπροσώπους της, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που αναζητούν εργασία να στελεχώσουν τις επιχειρήσεις - μέλη του.

Ο λόγος για το νέο συνδυαστικό εργαλείο, εύρεσης εργαζομένων, αλλά και αναζήτησης εργασίας που δημιούργησε το ΒΕΘ - βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον αέρα - σε μια προσπάθεια να συμβάλει στη διασύνδεση επιχειρηματιών και εργατικού δυναμικού.

Με τη νέα πλατφόρμα εργοδότες και υποψήφιοι εργαζόμενοι μπορούν να συνδεθούν και να ανακαλύψουν ευκαιρίες συνεργασίας με απλό και άμεσο τρόπο.

Συγκεκριμένα επιχειρήσεις - μέλη του ΒΕΘ, μπορούν να καταχωρούν το ενδιαφέρον τους για την εύρεση εργαζομένων, αναφέροντας την προσφερόμενη θέση εργασίας και τα απαραίτητα προσόντα, ενώ οι εν δυνάμει εργαζόμενοι θα μπορούν να αναζητούν εργασία εισάγοντας το βιογραφικό τους και εκδηλώνοντας ενδιαφέρον σε πιθανή θέση εργασίας που αντιστοιχεί στα προσόντα τους.

Μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας (https://apasxolisi.veth.gov.gr/), που βρίσκεται «κρεμασμένη» στο site του ΒΕΘ (www.veth.gov.gr) τόσο οι επιχειρηματίες, όσοι και υποψήφιοι εργαζόμενοι, θα ενημερώνονται στα e-mails που θα δηλώσουν για τυχόν νέες αγγελίες που ταιριάζουν με τις ζητήσεις τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr