NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου του Ομίλου Mitsis

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου του Ομίλου Mitsis

Η νέα γενιά Ελλήνων ξενοδόχων, συμβάλλει με τις προσπάθειές της στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, στην ανάδειξη της ταυτότητας των προορισμών μας και βρίσκεται στην αιχμή της επενδυτικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, τόνισε η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη στον χαιρετισμό της κατά την στην τελετή αγιασμού του νέου ξενοδοχείου Mitsis N’U Piraeus Port του ομίλου Mitsis στη θέση της παλιάς ποτοποιίας ”ΜΕΤΑΧΑ” στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως επεσήμανε η κα Όλγα Κεφαλογιάννη η νέα ξενοδοχειακή μονάδα μετουσιώνει σε πράξη βασικούς στόχους της πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού καθώς:

  • Ενισχύει τη βιωσιμότητα με επανάχρηση κτηριακού αποθέματος, και εφαρμόζοντας φιλικές πρακτικές προς το περιβάλλον, μεριμνώντας για την ενεργειακή απόδοση και τη εξοικονόμηση πόρων.
  • Δημιουργεί δεκάδες νέες θέσεις εργασίας, πέρα από την τόνωση στον κλάδο των κατασκευών και συναφών δραστηριοτήτων κατά το στάδιο της κατασκευής του.
  • Συμβάλλει στην χρονική και χωρική επέκταση της τουριστικής δραστηριότητας, καθώς λειτουργεί όλο το χρόνο σε έναν αναπτυσσόμενο πόλο τουριστικής δραστηριότητας στην Αττική.
  • Δίνει έμφαση στην ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομικής δημιουργίας, της ελληνικής οινοποιίας και ζυθοποιίας, καθώς και στη αξιοποίηση ελληνικών τοπικών προϊόντων.
  • Συνδέει τον τουρισμό με τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό, καθώς έργα Ελλήνων καλλιτεχνών αποτελούν ιδιαίτερο στοιχείο της αισθητικής του χώρου.

Τέλος η κα Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού συνεχάρη την οικογένεια Μήτση για τη δημιουργία του Mitsis NU Piraeus Port που, όπως είπε, αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής, ευχήθηκε το ξενοδοχείο να γίνει σημείο αναφοράς για τον τουρισμό του Πειραιά και της Αττικής.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr