NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Νέα ομαδικά περίπτερα σε 4 διεθνείς εκθέσεις

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Νέα ομαδικά περίπτερα σε 4 διεθνείς εκθέσεις

Νέα Ομαδικά Περίπτερα στην Asia Fruit Logistica Χόνγκ Κόνγκ (φρέσκα φρούτα) και Rehacare Ντύσσελντορφ (είδη αποκατάστασης και μειωμένης κινητικότητας) τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, και στις Εκθέσεις Τουρισμού ITB Asia στη Σιγκαπούρη τον Οκτώβριο και Touristik & Caravaning στη Λειψία τον Νοέμβριο, προγραμματίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο έχει ήδη οργανώσει, φέτος, ομαδικά περίπτερα σε δύο Εκθέσεις Τουρισμού στη Στουτγκάρδη και στο Αμβούργο και σε Έκθεση Αργυροχρυσοχοΐας στο Μόναχο.

Επίσης, οργάνωσε το περίπτερο της εταιρίας Εμμ. Κουμάκης ΑΕ στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση για μηχανήματα και τεχνολογίες παραγωγής τροφίμων Anuga FoodTec, που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία στις 19-22 Μαρτίου.

Η συμμετοχή της Εμμ. Δ. Κουμάκης ΑΕ ολοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς η εταιρεία υποδέχτηκε στο περίπτερό της επαγγελματίες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, που ενημερώθηκαν για τα προϊόντα της και τις δυνατότητες συνεργασίας, επικεντρώνοντας στη δυνατότητα μεταποίησης και κατασκευής, τόσο στους ιμάντες χρονισμού (timing) με επένδυση ή διάτρηση, όσο και στις ομοιογενείς μεταφορικές ταινίες με θετική οδήγηση και στις λύσεις που προσφέρουν στη μεταφορά και την υγιεινή ταινιών και τροφίμων.

Η Anuga FoodTec, με 1.600 εκθέτες και 40.000 επισκέπτες από 150 χώρες φέτος, αποτελεί το διεθνές βαρόμετρο για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον μηχανολογικό εξοπλισμό και τη διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας τροφίμων δίνοντας το στίγμα για νέους ορίζοντες καινοτομίας σε έναν βασικό βιομηχανικό κλάδο.

Σημειώνεται ότι η ενεργός παρουσία ελληνικών εταιρειών στις μεγάλες Διεθνείς Κλαδικές Εκθέσεις στη Γερμανία αποτελεί ουσιαστικό «διαβατήριο» εξωστρέφειας και επιχειρηματικής δικτύωσης με τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αγορά, στοχεύοντας σε ανάπτυξη διεθνών έργων και αύξηση εξαγωγικών επιδόσεων.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο εδώ και δεκαετίες αντιπροσωπεύει τις σημαντικότερες Γερμανικές Εκθέσεις, προσφέροντας ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για την κατάλληλη οργανωτική προετοιμασία, την προβολή με σύγχρονα επικοινωνιακά μέσα και τον προγραμματισμό επαφών και συζητήσεων με παλιούς και δυνητικούς νέους πελάτες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr