NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος νέος partner στην KBVL Law Firm

Ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος νέος partner στην KBVL Law Firm

​Νέος partner στη δικηγορική εταιρεία Κοϊμτζόγλου - Μπακάλης - Βενιέρης - Λεβέντης & Συνεργάτες (KBVL), μέλος του διεθνούς δικτύου δικηγορικών εταιρειών Deloitte Legal, ως επικεφαλής της ομάδας Restructuring & Special Situations αναλαμβάνει από σήμερα ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος.

Η συγκεκριμένη ομάδα ασχολείται με θέματα διαδικασιών εξυγίανσης και αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων, καθώς και με την εκπόνηση και εφαρμογή στρατηγικών τόσο στα πλαίσια παραπτωχευτικών, πτωχευτικών, εκκαθαριστικών διαδικασιών ή/και διαδικασιών αναγκαστικής εκτέλεσης, όσο και στα πλαίσια διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος είναι διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής και Διαχειριστής Αφερεγγυότητας με πολυετή συμβουλευτική και δικαστηριακή εμπειρία σε υποθέσεις διαδικασιών αφερεγγυότητας, υποστήριξης, διαπραγμάτευσης και εκτέλεσης συμφωνιών με αντικείμενο την αναδιάρθρωση επιχειρήσεων, καθώς και στη στρατηγική διαχείριση μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Υπήρξε συνεταίρος γνωστής δικηγορικής εταιρείας, δραστηριοποιούμενος σε όλο το φάσμα των θεμάτων αφερεγγυότητας, ενώ έχει επίσης εργαστεί στη μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Λιλ (Γαλλία), απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο LL.M στο Ευρωπαϊκό – Εμπορικό Δίκαιο από το University College London (U.C.L) και D.E.S στο ευρωπαϊκό δίκαιο από το Université Libre De Bruxelles (U.L.B.)

Ο Ηλίας Κοϊμτζόγλου, Managing Partner της KBVL, δήλωσε σχετικά: «Η έλευση του Γιώργου, ενός εξαιρετικά έμπειρου και καταξιωμένου δικηγόρου στον τομέα του δικαίου της αφερεγγυότητας, αποτελεί ιδιαίτερο σταθμό στη διαδρομή της δικηγορικής μας εταιρείας και έχει στρατηγική σημασία για την ανάπτυξή της. Είμαστε βέβαιοι ότι με το κύρος, την εμπειρία και τις γνώσεις του θα ενισχύσει σημαντικά τo εύρος της παροχής των προσφερόμενων νομικών υπηρεσιών στους πελάτες μας σε έναν τομέα που είναι άμεσα συνυφασμένος με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας και του συγχρόνου επιχειρείν».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr