NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Το Σάββατο η 29η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στα Τρίκαλα με 40 επιχειρήσεις και πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας

Το Σάββατο η 29η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στα Τρίκαλα με 40 επιχειρήσεις και πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας

Το Σάββατο 13 Απριλίου η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 29η «Ημέρα Καριέρας» στα Τρίκαλα, στο ξενοδοχείο Ananti Resort (Λογγάκι 42100), από τις 10:00 έως τις 18:00, με τη συμμετοχή 40 επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό για περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-trikala-2024/

Για τη διευκόλυνση των πολιτών, παρέχεται δωρεάν μετακίνηση με λεωφορεία ΚΤΕΛ από το κέντρο των Τρικάλων προς το ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ (με επιστροφή). Δρομολόγια θα εκτελούνται ανά μία ώρα.

Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό.

Παράλληλα, θα μπορούν να ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για δράσεις της ΔΥΠΑ, οι οποίες δίνουν δυνατότητες ενίσχυσης της απασχολησιμότητας των αναζητούντων εργασία.

Οι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν είναι ενδεικτικά: βιομηχανίες τροφίμων, ποτών και φαρμάκων, χονδρικό και λιανικό εμπόριο, μεταφορές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, παροχή υπηρεσιών (ιατρικών, εκπαιδευτικών, συμβουλευτικών, κ.ά.), εξυπηρέτηση πελατών, καθώς και σε όλους τους κλάδους που είναι συναφείς με τον τουρισμό.

Οι ειδικότητες που αναζητούν είναι ενδεικτικά: ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, χημικοί μηχανικοί, βιολόγοι, τεχνολόγοι τροφίμων, φαρμακοποιοί, ιατροί, τεχνολόγοι ιατρικών εργαστηρίων, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, διασώστες - πλήρωμα ασθενοφόρου, λογοθεραπευτές και εργοθεραπευτές, λογιστές και υπάλληλοι λογιστηρίου, αυτοματιστές, εργάτες παραγωγής, συντηρητές μηχανολογικού εξοπλισμού, ηλεκτρολόγοι, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί, αποθηκάριοι, στελέχη ΙΤ, σύμβουλοι εξυπηρέτησης πελατών, σύμβουλοι πωλήσεων, σύμβουλοι τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, στελέχη marketing, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων, υπάλληλοι γραφείου και γραμματειακής υποστήριξης, φύλακες, καθώς και ειδικότητες σε όλο το φάσμα του τουρισμού.

Αναλυτική λίστα με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και τις ειδικότητες που αναζητούν βρίσκεται αναρτημένη στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ:

https://www.dypa.gov.gr/29i-hmera-karieras-dypa-trikala-eidikotites_&_epixeiriseis

Όλες οι πληροφορίες για τις δράσεις της ΔΥΠΑ στον ιστότοπο www.dypa.gov.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr