NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

ManpowerGroup: Εκπαίδευση και Πιστοποίηση στη γλώσσα προγραμματισμού SAP ABAP για Απόφοιτους ή Επαγγελματίες της Πληροφορικής

ManpowerGroup: Εκπαίδευση και Πιστοποίηση στη γλώσσα προγραμματισμού SAP ABAP για Απόφοιτους ή Επαγγελματίες της Πληροφορικής

Την εκπαίδευση στη γλώσσα προγραμματισμού SAP ABAP εντάσσουν στα προγράμματα τους οι Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί η αγορά εργασίας σήμερα σε απόφοιτους Πληροφορικής και STEM γενικότερα αλλά και σε υφιστάμενους εργαζόμενους εταιρειών στον κλάδο της Τεχνολογίας.

Ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες για τη συγκεκριμένη γλώσσα προγραμματισμού, η ManpowerGroup Ελλάδας επιχειρεί και με αυτό το πρόγραμμα να βοηθήσει μέσω των Tech Academies τους υποψηφίους/ες να αποκτήσουν, υπό την επίβλεψη πιστοποιημένων SAP Trainers, τεχνικές δεξιότητες και να λάβουν μετά το πέρας της εκπαίδευσης, αναγνώριση ως SAP Certified Associate - Back-End Developer - ABAP Cloud.

Ταυτόχρονα εκπαιδεύονται σε προσωπικές δεξιότητες (soft skills) που είναι απαραίτητες για την ένταξή τους σε μια παραγωγική ομάδα (επικοινωνία, συνεργασία, διάδραση με πελάτες και δημιουργία παρουσιάσεων).

Στην πράξη, η ManpowerGroup Ελλάδας, προσλαμβάνει πτυχιούχους STEM / Πληροφορικής, με στόχο να ενταχθούν στο τελευταίο της SAP ABAP Academy - Program στην Ευρώπη. Οι εκπαιδευόμενες/ες θα είναι μέρος διεθνών φοιτητικών ομάδων, καθοδηγούμενοι/ες από μια ομάδα SAP Experts, που έχουν εκπαιδευτεί σε Τεχνολογίες SAP και ανάπτυξης σε SAP ABAP. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι απόφοιτοι θα έχουν δυνατότητα άμεσης πρόσληψης ως πιστοποιημένοι SAP ABAP Developers, σε κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες στον κλάδο της Πληροφορικής.

Παράλληλα η δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης Custom Technical Training / Ακαδημίας αποτελεί σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής εκπαίδευσης των Tech Academies για τους οργανισμούς προκειμένου να εκπαιδεύσουν τους υφιστάμενους εργαζόμενούς/ές τους και να βρουν λύσεις ανθρώπινου δυναμικού προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές ανάγκες τους.

Η έναρξη των Ακαδημιών έχει οριστεί για τις 8/5/2024. Τα προγράμματα διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, με τη συμμετοχή υποψηφίων από όλο τον κόσμο.


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr