NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Σχεδόν ένας μήνας απέμεινε για την φετινή Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

Σχεδόν ένας μήνας απέμεινε για την φετινή Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της τρίτης περιόδου λειτουργίας της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης Κύπρου και Ελλάδας.

Το σύστημα κρατήσεων και αγοράς εισιτηρίων για τη θαλάσσια σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας βρίσκεται ήδη σε λειτουργία (orthodoxouaviation.com) και αναμένεται μεγάλη ανταπόκριση από το επιβατικό κοινό, όπως ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Το πλοίο DALEELA το οποίο εκτελούσε πέρσι την υπηρεσία της επιβατικής σύνδεσης, θα παραμείνει και φέτος, παρέχοντας όμως βελτιωμένες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες.

Την φετινή χρονιά, η Ανάδοχος Εταιρία Scandro Holding Ltd αποφάσισε όπως τα δρομολόγια από την Κύπρο αναχωρούν από το λιμάνι Λεμεσού και το πρώτο σαλπάρισμα του πλοίου θα γίνει στις 29 Μαΐου από την Λεμεσό, ενώ το τελευταίο δρομολόγιο από Πειραιά προς Λεμεσό είναι προγραμματισμένο για τις 3 Σεπτεμβρίου.

Η θαλάσσια σύνδεση έχει ήδη αγκαλιαστεί από τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν προς και από την Κύπρο με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα και δίκυκλα, προσφέροντας έναν εναλλακτικό τρόπο μεταφοράς, ειδικά για εκείνους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να ταξιδέψουν αεροπορικώς, είτε για ιατρικούς λόγους, είτε λόγω ηλικίας ή αεροφοβίας.

Σημειώνεται ότι πέρσι ταξίδεψαν 7.407 επιβάτες, 455 κατοικίδια και μεταφέρθηκαν 2.496 οχήματα, δημιουργώντας ένα νέο τμήμα τουριστικής αγοράς, προσφέροντας έναν εναλλακτικό τρόπο μεταφοράς, ο οποίος για δύο και πλέον δεκαετίες δεν υπήρχε.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr