NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Safilo και Marc Jacobs ανανεώνουν την παγκόσμια eyewear licensing συμφωνία τους​​

​Safilo και Marc Jacobs ανανεώνουν την παγκόσμια eyewear licensing συμφωνία τους​​

Το Safilo Group – ένας από τους βασικούς παίκτες της eyewear βιομηχανίας στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών οράσεως, ηλίου και κρανών – και η Marc Jacobs – η διάσημη αμερικανική διεθνής μάρκα - ανακοινώνουν την πρόωρη ανανέωση της πολυετούς παγκόσμιας eyewear licensing συμφωνίας τους έως τον Δεκέμβριο του 2031.

«Από την αρχή της συνεργασίας μας το 2004, συνεργαστήκαμε κερδοφόρα για να κάνουμε την Marc Jacobs ένα εμβληματικό ορόσημο στην κατηγορία των γυαλιών, προσφέροντας μοναδικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μοντέλα σε κάθε συλλογή. Κατά τη διάρκεια αυτών των 20 ετών, αναπτύχθηκε για να γίνει μια από τις πιο εμβληματικές μάρκες της σύγχρονης και premium προσφοράς της Safilo, με ισχυρή παγκόσμια απήχηση τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες και με πολλές νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη στην κεντρική της αγορά των ΗΠΑ καθώς και παγκοσμίως." δήλωσε ο Angelo Trocchia, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Safilo.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marc Jacobs International, Eric Marechalle, δηλώνει: «Ανυπομονούμε για τη συνεχή επιτυχία της συνεργασίας μας με τη Safilo. Η συνεργασία για την προώθηση του μοναδικού οράματος Marc Jacobs στην κατηγορία των γυαλιών, μέσω νέων και συναρπαστικών παγκόσμιων ευκαιριών παραμένει ο βασικός μας στόχος».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr