NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

​Συνεργασία ΒΕΠ - Συλλόγου αργυροχρυσοχόων - ωρολογοποιών για ενίσχυση του κλάδου

​Συνεργασία ΒΕΠ - Συλλόγου αργυροχρυσοχόων - ωρολογοποιών για ενίσχυση του κλάδου

Ο πρόεδρος Β.Ε.Π., Γιώργος Παπαμανώλης - Ντόζας στη προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του επιμελητηρίου που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας, πραγματοποίησε συνάντηση μαζί με τον Προέδρο του Σύλλογου Αργυροχρυσοχόων -Ωρολογοποιών Πειραιά Γύρω Δήμων, και Νήσων, Αθανάσιο Κανάκη και την Υπεύθυνη Εκθέσεων του Enterprise Greece για τον συγκεκριμένο κλάδο, Στέλλα Γιαννοπούλου την Πέμπτη 18 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Enterprise Greece ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργυροχρυσοχόων - Ωρολογοποιών Πειραιά Γύρω Δήμων και Νήσων ενημερώθηκε για τις δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιήσουν τα μέλη για την ανάπτυξη εξωστρέφειας καθώς και συμμετοχής σε εκθέσεις με αρωγό το Β.Ε.Π.

Ο Πρόεδρος Β.Ε.Π. μεταξύ άλλων επεσήμανε: ενώνουμε δυνάμεις, αυτό είναι το πιο ισχυρό εργαλείο για την στήριξη και ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο νέο επιχειρηματικό μοντέλο. Η εξωστρέφεια πρέπει να είναι ο πρωταρχικός στόχος των επιχειρήσεων για να αποκτήσουν βιώσιμο και ανταγωνιστικό προφίλ. Σήμερα μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αργυροχρυσοχόων -Ωρολογοποιών Πειραιά Γύρω Δήμων και Νήσων κάναμε το πρώτο βήμα για την ορθή ενημέρωση σχετικά με τα εργαλεία εξωστρέφειας που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις του κλάδου. Και συνεχίζουμε μαζί για τη νέα σελίδα στον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr