NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συμμετοχή της Specisoft στο 2ο Πανελλαδικό Συνέδριο Λογιστικής

Συμμετοχή της Specisoft στο 2ο Πανελλαδικό Συνέδριο Λογιστικής

Η Specisoft, η εταιρεία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού, ενισχύοντας τη συμβολή της στον κλάδο, θα συμμετέχει στις εργασίες του δεύτερου Πανελλαδικού Συνεδρίου Λογιστικής που θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 24 Απριλίου από τις 9:15 έως τις 17:30.

Ειδικότερα, η Specisoft θα συμμετάσχει στην 6η ενότητα του συνεδρίου, η οποία θα είναι αφιερωμένη στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας στη νέα ψηφιακή εποχή και στο μέλλον του Λογιστικού επαγγέλματος. Το διαδικτυακό συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει ένα κομβικό σημείο συνάντησης και συζητήσεων γύρω από το μέλλον της λογιστικής. Στο συνέδριο θα συμμετέχει ως εισηγητής ο κ. Θεοκλής Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Specisoft, ο οποίος θα μεταφέρει την τεχνογνωσία του στους παρευρισκόμενους, αναδεικνύοντας όλα τα θέματα του επαγγέλματος των Λογιστών Οικονομολόγων και τη μετεξέλιξή του. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί μια μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ένωση Λογιστών Οικονομολόγων (ΠΑΕΛΟ) σχετικά με το λογιστικό επάγγελμα.

Στο πλαίσιο του συνεχούς τεχνολογικής εξέλιξης και της ανάγκης για συνεχή επιμόρφωση και προσαρμογή, η συμμετοχή της Specisoft στο Δεύτερο Πανελλαδικό Συνέδριο Λογιστικής αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων. Η παρουσία της Specisoft στο συνέδριο αντιπροσωπεύει τη σημαντική συνεισφορά της προς την προώθηση της εξέλιξης της λογιστικής στην ψηφιακή εποχή, υποδεικνύοντας την δέσμευσή της για συνεχή υποστήριξη και καινοτομία στον τομέα.

Για εγγραφή στο Συνέδριο, ΔΩΡΕΑΝ, πατήστε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr