NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η MEDIACUBE χορηγός του ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η MEDIACUBE χορηγός του ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
25_04_2024 | 12:52 25_04_2024 | 13:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η MEDIACUBE ανακοινώνει υπερήφανα τη χορηγία της στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό - MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για το έτος 2024.

Η χορηγία αυτή αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας να υποστηρίζει και να επενδύει σε ταλέντα υψηλού επιπέδου, προωθώντας την καινοτομία σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται.

Με έμφαση στην εξατομικευμένη εκπαίδευση και την εξαιρετική σύνδεση του προγράμματος με την αγορά εργασίας, το MBA International (i-MBA) έχει καταφέρει να καταταχθεί ως το κορυφαίο MBA στην Ελλάδα και ανάμεσα στα κορυφαία στην Ευρώπη. Το πρόγραμμα σπουδών του είναι επίσης πιστοποιημένο από το Association of MBAs (AMBA) από το 2005, και αποτελεί ένα από τα δύο συνολικά προγράμματα ΜΒΑ στην Ελλάδα με διεθνή πιστοποίηση.

Ως απόφοιτος του i-MBA, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της MEDIACUBE, Κωνσταντίνος Σκιάνης, πιστεύει στην εξαιρετική ποιότητα του προγράμματος αυτού και στην ικανότητά του να καλλιεργεί ταλέντα στους τομείς του marketing και της διοίκησης επιχειρήσεων.

Η MEDIACUBE αναγνωρίζει την αξία του προγράμματος i-MBA στην ενδυνάμωση των μελλοντικών ηγετών των επιχειρήσεων και είναι τιμή της να υποστηρίζει αυτή την πρωτοβουλία υψηλού κύρους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr