NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Oysho γίνεται ο τεχνικός χορηγός του DUBAI PREMIER PADEL P1

Η Oysho γίνεται ο τεχνικός χορηγός του DUBAI PREMIER PADEL P1
30_04_2024 | 15:51
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Η Oysho αποκτά νέους συμμάχους στον επαγγελματικό χώρο του padel και γίνεται ο τεχνικός χορηγός του DUBAI PREMIER PADEL P1: από 4 έως 10 Νοεμβρίου, το Ντουμπάι θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά έναν σταθμό του τουρνουά Premier Padel.

Το Dubai Premier Pádel P1 θα συγκεντρώσει τους καλύτερους παίκτες padel του κόσμου, στην τελική ευθεία της σεζόν, οι οποίοι θα αναμετρηθούν σε ένα από τα πιο διακεκριμένα πρωταθλήματα του τουρνουά.

Στην Ισπανία, η Oysho θα είναι ο αποκλειστικός χορηγός ένδυσης και naming partner του FIP Platinum de Valladolid, στις 24-30 Ιουνίου, ενός από τα πιο ιστορικά τουρνουά που περιμένουν πάντα με ανυπομονησία τόσο οι παίκτες, όσο και το κοινό.

Επίσης, η Oysho είναι ο title sponsor και τεχνικός χορηγός του Woman Padel Oysho και Oysho Circuito Femenil by Mack, δύο τουρνουά ερασιτεχνικού επιπέδου στην Ισπανία και το Μεξικό:

  • Woman Padel Oysho. Το μεγαλύτερο γυναικείο ερασιτεχνικό τουρνουά της Ισπανίας με 9 σταθμούς σε 8 πόλεις.
  • Oysho Circuito Femenil by Mack. Το μεγαλύτερο γυναικείο ερασιτεχνικό τουρνουά του Μεξικού με 7 σταθμούς σε 6 πόλεις

Στον ψηφιακό χώρο, η Oysho λανσάρει αυτόν τον Απρίλιο τη συνεργασία της με την Playtomic στο Μεξικό, που σύντομα θα διευρυνθεί και σε άλλες χώρες.

Η Playtomic είναι η No 1 εφαρμογή padel παγκοσμίως που συνδέει τους χρήστες σε μια κοινότητα πάνω από 1 εκ. ενεργών παικτών padel και προσφέρει τη δυνατότητα κράτησης γηπέδων σε πάνω από 5000 κλαμπ 50 χωρών.Μέσω της εφαρμογής, οι παίκτες μπορούν να κλείσουν γήπεδα του padel ή του tennis, να βρουν με ποιον να παίξουν, να συμμετάσχουν σε τουρνουά ή να κλείσουν μαθήματα.

Ως προς τα κλαμπ του padel, η Oysho έκλεισε μια συμφωνία ως τεχνικός χορηγός των κλαμπ Ισπανίας, Γαλλίας και Μεξικού.

  • Club Contrapared – Πόλη του Μεξικού, Μεξικό.
  • Club Casa Padel – Παρίσι, Γαλλία
  • Club Premium Madrid – Μαδρίτη, Ισπανία

OYSHO PRO PADEL PLAYERS:

Σε αυτήν την καμπάνια, η Oysho είχε την τύχη να συνεργαστεί με μια ομάδα από pro padel players, διεθνή σημεία αναφοράς αυτού του σπορ: Alejandra Salazar (ES), Carlotta Casali (IT), Milla Blaschke (GER) και Carla Touly (FR)

  • Alejandra Salazar, 38, Ισπανία. Θεωρείται η καλύτερη παίκτρια στην ιστορία του padel με 6 διεθνή πρωταθλήματα, έχοντας παραμείνει για 5 χρόνια στην πρώτη θέση παγκοσμίως και τα τελευταία 15 στο διεθνές top 3.
  • Carlotta Casali, 31, Ιταλία. Πρωταθλήτρια Ιταλίας 2023 και 48η στο ranking FIP.
  • Ana María Cabrejas, 33, Μεξικό. Η καλύτερη παίκτρια του Μεξικού, ασημένιο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2022, 132η αυτή τη στιγμή στο ranking FIP.
  • Carla Touly, 28, Γαλλία. Μέλος της εθνικής ομάδας Γαλλίας και στην 104η θέση του ranking FIP.
  • Milla Blaschke, 16, Γερμανία. Η Milla είναι βασικό μέλος της εθνικής ομάδας Γερμανίας και το μέλλον του επαγγελματικού padel στην κεντρική Ευρώπη.

Η Oysho εδραιώνει τη σχέση της με το padel σε παγκόσμιο επίπεδο.

PADEL COLLECTION

Η νέα κολεξιόν padel είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις αθλήτριες, με τεχνικές καινοτομίες που στόχο έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία του παιχνιδιού και να εξασφαλίσουν την άνεση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

  1. Φούστες για υψηλές επιδόσεις: Οι φούστες αυτής της κολεξιόν είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν βελτιωμένη κινητικότητα στον αγώνα. Εφαρμόζουν περισσότερο για κίνηση χωρίς περιορισμούς, διαθέτουν μπροστινά κοψίματα καθώς και τσέπες για τις μπάλες.
  2. Μπλουζάκια υψηλών επιδόσεων: Τα μπλουζάκια της κολεξιόν είναι ελαφριά, φτιαγμένα από αναπνεύσιμο ύφασμα υψηλής αντοχής και παρέχουν άνεση και ελευθερία κινήσεων σε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
  3. Ειδικό ύφασμα: Σε αυτήν την κολεξιόν επιστρατεύτηκαν υφάσματα ειδικά σχεδιασμένα για το padel. Τα υλικά αυτά διακρίνονται για την ελαφρότητά τους, εξασφαλίζοντας την καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία σε κάθε ματς.
  4. Λειτουργικά αξεσουάρ: Η κολεξιόν περιλαμβάνει μια ποικιλία αξεσουάρ σχεδιασμένα για μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Τα σακίδια διαθέτουν ειδικό χώρο για τη ρακέτα, τις πετσέτες από μικροΐνες και το παγούρι νερού. Επίσης, προστέθηκαν καπέλα και γυαλιά ηλίου για άθληση στην ύπαιθρο.
  5. Athleisure: Εκτός από ρούχα ειδικά σχεδιασμένα για το παιχνίδι, η κολεξιόν περιλαμβάνει επίσης επιλογές athleisure που δημιουργήθηκαν για τις στιγμές πριν και μετά από το παιχνίδι.
  6. Για τα παπούτσια: Σε συνεργασία με την Munich, η κολεξιόν παρουσιάζει μια σειρά παπουτσιών σχεδιασμένα ειδικά για την εξάσκηση αυτού του σπορ.
Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr