NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Πρόγραμμα Graduate από την Dialectica: Ένα δυναμικό πρώτο βήμα για την επαγγελματική ανάπτυξη των νέων

Πρόγραμμα Graduate από την Dialectica: Ένα δυναμικό πρώτο βήμα για την επαγγελματική ανάπτυξη των νέων

Έχοντας ως στόχο να δώσει σε νέους χωρίς επαγγελματική εμπειρία την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον εργασίας γεμάτο με ευκαιρίες εξέλιξης, η Dialectica, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των information services, ανακοίνωσε την έναρξη του νέου Graduate προγράμματος για την ανάπτυξη νέων ταλέντων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους που αποφοίτησαν πρόσφατα από το πανεπιστήμιο ή πρόκειται να αποφοιτήσουν εντός του 2024. Όσοι φτάσουν στο τελικό στάδιο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά σεμιναρίων και εξατομικευμένης εκπαίδευσης συνολικής διάρκειας πάνω από ένα μήνα, όπου θα μάθουν δίπλα σε έναν μέντορα-συνεργάτη.

Το πρόγραμμα αφορά νέους οι οποίοι παρακολουθούν με ζήλο τον κόσμο των επιχειρήσεων και θέλουν να κάνουν μια δυνατή είσοδο στην αγορά εργασίας, αποκτώντας τις δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος και να διακριθούν σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο, διεθνές περιβάλλον.

Με αποστολή της να συμβάλλει στη βέλτιστη διαδικασία λήψης αποφάσεων για τις επιχειρήσεις, η εταιρεία φέρνει σε επικοινωνία εξειδικευμένα στελέχη των αγορών με μεγάλους παίκτες της αγοράς και θεσμικούς επενδυτές. Έχοντας καταφέρει να καταστεί μία από τις πλέον δυναμικές επιχειρήσεις στον κλάδο των υπηρεσιών πληροφόρησης – ενός τομέα του οποίου η συνολική αξία ξεπερνά τα 80 δισ. δολάρια παγκοσμίως – και να επεκταθεί σε πέντε αγορές σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, η Dialectica έχει τους ανθρώπους της στο επίκεντρο της αναπτυξιακής της στρατηγικής.

Έτσι, προσφέρει στους εργαζομένους πληθώρα ευκαιριών σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα από διεθνή επενδυτικά project, ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών καθώς και δυνατότητα μετακίνησης σε κάποιο από τα διεθνή γραφεία της. Επιπλέον, η Dialectica έχει διακριθεί για το εργασιακό περιβάλλον της έχοντας αποσπάσει τον τίτλο του Best Workplace από το Great Place to Work Hellas. Παράλληλα, βρίσκεται σταθερά στη λίστα των «Financial Times» με τις «ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες» για τέσσερα συνεχή έτη (2021-2024).

Ο Γενικός Διευθυντής ΕΜΕΑ Γιώργος Φραγκουδάκης, ο οποίος υπήρξε και ο πρώτος υπάλληλος της εταιρείας, ανέφερε σχετικά: «Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια από τις πρωτοβουλίες μέσω των οποίων αποδεικνύουμε έμπρακτα τη δέσμευσή μας να επενδύουμε σε νέα ταλέντα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτύξουν πολλές και σημαντικές δεξιότητες, ενώ παράλληλα προσφέρουμε και πολλές ευκαιρίες εξέλιξης εντός του οργανισμού».


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr