NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

interworks.cloud: Διάκριση ως ένας από τους καλύτερους εργασιακούς χώρους στην Ελλάδα για το 2024

interworks.cloud: Διάκριση ως ένας από τους καλύτερους εργασιακούς χώρους στην Ελλάδα για το 2024

Η interworks.cloud® ανακοινώνει με ενθουσιασμό την αναγνώρισή της ως ένας από τους καλύτερους εργασιακούς χώρους στην Ελλάδα για το 2024, όπως αναγνωρίστηκε από την παγκόσμια αρχή Great Place to Work®.

Αυτή η διάκριση υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να προάγει ένα περιβάλλον εργασίας που ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και την ανάπτυξη των εργαζομένων.

Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο καθώς η interworks.cloud® καταλαμβάνει την 14η θέση στην κατηγορία 50-250 εργαζομένων των Best Workplaces™ Hellas. Η αναγνώριση βασίζεται σε αυστηρές αξιολογήσεις από το Great Place to Work®, που περιλαμβάνουν εκτεταμένη ανατροφοδότηση των εργαζομένων και ένα Cultural Audit©. Αυτές οι αξιολογήσεις υπογραμμίζουν τις αφοσιωμένες προσπάθειες της interworks.cloud® για τη δημιουργία ενός δυναμικού εργασιακού πολιτισμού εμπλουτισμένου με εμπιστοσύνη, καινοτομία και ηγεσία, που τελικά προάγει την επαγγελματική ανάπτυξη και την προσωπική επιτυχία των εργαζομένων της.

Ο Βασίλης Ζωγράφος, CEO της interworks.cloud®, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για αυτό το επίτευγμα: "Αυτή η αναγνώριση επιβεβαιώνει τη σταθερή δέσμευσή μας στη φιλοσοφία που βάζει τους ανθρώπους πρώτα. Οι συνεχείς προσπάθειές μας να ενισχύσουμε την εργασιακή μας κουλτούρα, ωφελούν τους εργαζομένους μας και προωθούν την εταιρεία μας στον κλάδο. Θέλω να μοιραστώ αυτό το βραβείο με κάθε μέλος της ομάδας μας, του οποίου η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση έκαναν αυτό δυνατό. Κοιτώντας μπροστά, δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε την κατάταξή μας και να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο και να επιτυγχάνουμε ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα."

Αυτή η αναγνώριση προστίθεται στις πρόσφατες διακρίσεις μας, συμπεριλαμβανομένης της Πιστοποίησης Great Place to Work® 2022-2023 & 2023-2024, της καταχώρησης της interworks.cloud® από την IDC ως μία από τις κορυφαίες πέντε Ecosystem Orchestration Platforms παγκοσμίως, και της αναγνώρισης από την Canalys στο παγκόσμιο Channel Ecosystem Landscape για το 2022 και το 2023. Αυτό υπογραμμίζει τη σταθερή δέσμευσή μας να καλλιεργούμε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον που επικεντρώνεται στους ανθρώπους μας και την ευελιξία.

«Το όραμά μας είναι να γίνουμε η κορυφαία πλατφόρμα cloud commerce, ενδυναμώνοντας επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να ευδοκιμήσουν στην νέα τάξης τηςσυνδρομητικής οικονομίας. Στοχεύουμε να κάνουμε την διαφορά στην αγορά υπηρεσιών cloud παρέχοντας μια πλατφόρμα που ορχηστρώνει τους παρόχους cloud υπηρεσιών και τους τεχνολογικούς συνεργάτες στο να συνδεθούν, να συνεργαστούν και να συναλλάσσονται απρόσκοπτα. Οι αξίες μας—ακεραιότητα, απόδοση, διαφάνεια, περιέργεια, καινοτομία και αλτρουισμός—είναι ενσωματωμένες στο DNA μας και οδηγούν χρόνια την επιτυχία μας», προσέθεσε ο κ. Ζωγράφος.

Με περισσότερους από 130 αφοσιωμένους εργαζόμενους σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, η interworks.cloud® εξυπηρετεί μια παγκόσμια αγορά σε πάνω από 75 χώρες. Η πλατφόρμα της εταιρείας έχει εξελιχθεί σε μια ανεξάρτητη πλατφόρμα εμπορίου cloud, αναγνωρισμένη για τις ισχυρές δυνατότητές της και τη στρατηγική της αξία.

Η αναγνώριση της interworks.cloud® ως ένας από τους καλύτερους εργασιακούς χώρους στην Ελλάδα είναι μια απόδειξη της συνολικής προσέγγισής της στην ευημερία των εργαζομένων, την επαγγελματική ανάπτυξη και την οργανωτική αριστεία. Καθώς η εταιρεία γιορτάζει αυτό το επίτευγμα, παραμένει αφοσιωμένη στο όραμά της να γίνει ένας κορυφαίος εργασιακός χώρος στην Ελλάδα, θέτοντας πρότυπα για τους άλλους να ακολουθήσουν.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr