NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στις 20 Ιουνίου η απονομή των βραβείων του 14oυ Εθνικού Διαγωνισμού Ecotrophelia 2024

Στις 20 Ιουνίου η απονομή των βραβείων του 14oυ Εθνικού Διαγωνισμού Ecotrophelia 2024
10_06_2024 | 11:41 10_06_2024 | 11:42
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Τρόφιμα & Ποτά

Ο Διαγωνισμός Οικολογικών-Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής Ecotrophelia 2024 επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά, δίνοντας τη δυνατότητα σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ερευνητικών ινστιτούτων από όλη την Ελλάδα να παρουσιάσουν τις πρωτοποριακές ιδέες τους.

Από το 2011, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) υποστηρίζει τον θεσμό και διοργανώνει τον Διαγωνισμό στη χώρα μας, προωθώντας την καινοτομία των προϊόντων διατροφής και στηρίζοντας τη νέα γενιά.

Οι φοιτητές που ασχολούνται με την επιστήμη των τροφίμων, καινοτομούν, αναπτύσσουν νέα προϊόντα με ιδιαίτερα οικολογικά χαρακτηριστικά και τα παρουσιάζουν στην Εθνική Κριτική Επιτροπή, που απαρτίζεται από προσωπικότητες του Ακαδημαϊκού, επιστημονικού και επιχειρηματικού κόσμου. Στη συνέχεια, η νικήτρια ομάδα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό, εκπροσωπώντας την Ελλάδα μαζί με άλλες ομάδες από όλη την Ευρώπη.

Η κορύφωση του Εθνικού Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου 2024, στο Divani Caravel Hotel, σε μια ειδική εκδήλωση, όπου θα απονεμηθούν τα βραβεία στις πιο καινοτόμες και οικολογικές ιδέες.

Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών συνεχίζει σταθερά να αναδεικνύει και να αξιοποιεί την καινοτομία και το δημιουργικό πνεύμα της νέας γενιάς!

Μείνετε συντονισμένοι!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr