Η μπύρα γιορτάζει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων: Το φεστιβάλ World of Beer επιστρέφει
30/04/2025 | 16:34
09/08/2025 | 08:28
Από τις 9 έως τις 11 Μαΐου 2025, η καρδιά της Αθήνας χτυπάει στον ρυθμό του World of Beer.
Υπό την αιγίδα και με τη στήριξη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας της Ελλάδας έρχεται για δεύτερη χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με μεγάλη ποικιλία από ετικέτες μπύρας, live συναυλίες διάσημων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, workshops, γευστικές δοκιμές και εμπειρίες που δε βρίσκεις αλλού.
Τι περιλαμβάνει το event
- Μπύρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο: Γεύσεις από premium brands αλλά και από ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες από νησιά και περιοχές με παράδοση στη ζυθοποίηση.
- Stand-up comedy acts και 9 συναυλίες: Από το μεσημέρι ως αργά το βράδυ
- Workshops και ομιλίες: Για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της μπύρας ή να βελτιώσουν την τεχνική τους στη γευσιγνωσία.
- Γευστικοί σταθμοί και street food: Για να ταιριάξουν οι επισκέπτες τη μπύρα τους με το κατάλληλο πιάτο.
- Παιχνίδια και διαγωνισμοί με δώρα: Η διασκέδαση θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Στάση #1: Το περίπτερο της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών
Στο Περίπτερο #1 περιμένει τους επισκέπτες η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών. Έτσι, μπορούν να μάθουν πού θα βρουν τις αγαπημένες τους ή πού θα ανακαλύψουν καινούργιες μπύρες, μπορούν να παίξουν το quiz της ημέρας με ερωτήσεις γύρω από τη μπύρα και να κερδίσουν δροσιστικές μπύρες από τα Μέλη της Ένωσης που συμμετέχουν στο φεστιβάλ.
Πού & Πότε
- 9–11 Μαΐου 2025
- Ώρες: Παρασκευή 9/5 : 17.00-00.00/ Σάββατο 10/5 & Κυριακή 11/5 : 14.00-00.00
- Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πόσο κοστίζει
5€ online | 7€ στην είσοδο
Το εισιτήριο περιλαμβάνει συλλεκτικό ποτήρι World of Beer, αναμνηστικά δώρα, σουβέρ και τσάντα του φεστιβάλ.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Λίγα λόγια για την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών
Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών ιδρύθηκε το 2004 και εκπροσωπεί τόσο μεγάλα όσο και μικρά ζυθοποιεία της χώρας. Σήμερα απαριθμεί 18 μέλη (δύο μεγάλα και 16 μικρά ζυθοποιεία), με ισότιμη συμμετοχή στη Διοικούσα Επιτροπή. Είναι μέλος της Ένωσης Ζυθοποιών Ευρώπης (The Brewers of Europe), που εκπροσωπεί πάνω από 10.000 ζυθοποιεία σε 28 χώρες.
Σχολιάστε