NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

Kard: Κερδίστε χρήματα από τις τραπεζικές κάρτες και καθημερινές σας συναλλαγές

Kard: Κερδίστε χρήματα από τις τραπεζικές κάρτες και καθημερινές σας συναλλαγές

Το Kard.gr δημιουργήθηκε από τον Παναγιώτη Τάτση, που μίλησε στο epixeiro.gr και έναν συνεργάτη του προγραμματιστή Ή/Υ. Ο λόγος της δημιουργίας του είναι να βοηθήσει τους καταναλωτές να κερδίσουν χρήματα από τις τραπεζικές κάρτες τους στις καθημερινές συναλλαγές τους. Σκοπός του Kard είναι να γλιτώσει χρόνο και χρήμα στους καταναλωτές και χρήστες του χωρίς να είναι αναγκασμένοι να διαβάζουν μακροσκελείς κείμενα σχετικά με τις ανταμοιβές και προσφορές των τραπεζικών καρτών αλλά να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τους πόντους τα μίλια και την επιστροφή μετρητών στις αγορές τους στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα με δυνατότητα άμεσων  αγορών  μέσα από την εφαρμογή.

Τι το ξεχωριστό προσφέρει το Kard.gr, σε ποιους απευθύνεται και ποια τα οφέλη;

Η καινοτομία της εφαρμογής του Kard είναι ότι δεν χρειάζεται να δώσουμε τα στοιχεία των τραπεζικών καρτών μας παρά μόνο να επιλέξουμε τους τύπους καρτών που έχουμε στην κατοχή μας (π.χ. VISA, MasterCard, AMEX) μέσα στην εφαρμογή. Το Kard απευθύνεται σε όλους τους κατόχους των τραπεζικών καρτών. Τα οφέλη από την εφαρμογή του Kard είναι ότι μπορούμε να κερδίζουμε καθημερινά χρήματα από τις συναλλαγές μας με τραπεζικές κάρτες τα οποία αγνοούσαμε έως σήμερα ή δεν γνωρίζαμε για τις ανταμοιβές των τραπεζικών καρτών.

Ποιο είναι τα ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα;

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εφαρμογής του Kard είναι η αμεσότητα και η ταχύτητα διότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να διαβάζουν μακροσκελή κείμενα σχετικά με τις ανταμοιβές των τραπεζικών καρτών τους αλλά βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τις ανταμοιβές και προσφορές των τραπεζικών καρτών τους με δυνατότητα άμεσων αγορών από τα ηλεκτρονικά καταστήματα μέσω της εφαρμογής με το πάτημα ενός κουμπιού.

kard_m.jpg?mtime=20171124110545#asset:69872

Ποια ήταν η ιδέα, η έμπνευση πίσω από την δημιουργία;

Η ιδέα προέκυψε μετά από την εργασιακή εμπειρία μου στο κομμάτι των τραπεζικών καρτών και των POS και η μεγάλη άνοδος στη χρήση των τραπεζικών καρτών και η έλλειψη μιας τέτοιας εφαρμογής που να συμπεριλαμβάνει τις ανταμοιβές και προσφορές των καρτών όλων των τραπεζών με δυνατότητα άμεσων αγορών σε πραγματικό χρόνο.

Τι εμπόδια συναντήσατε στις αρχές και πώς τα ξεπεράσατε;

Δεν υπήρχαν ιδιαίτερα εμπόδια διότι η εργασιακή εμπειρία μου ήταν το εφόδιο για την υλοποίηση της ιδέας.

Τι θέλετε να δείτε το Kard.gr να κατορθώνει σε 5 χρόνια από τώρα;

Θέλουμε να δούμε την εφαρμογή του Kard σε 5 χρόνια από τώρα ηγέτη της αγοράς στην Ευρώπη και μετέπειτα σε όλο τον κόσμο για τις ανταμοιβές και προσφορές των τραπεζικών καρτών σε πραγματικό χρόνο στις αγορές των καταναλωτών στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Τι συμβουλές έχετε να δώσετε σε επιχειρηματίες που τώρα είναι στο ξεκίνημα;

Να πιστεύουν στην ιδέα τους και να ρισκάρουν. Εδώ θα αναφέρω μία φράση του ιδρυτή του PayPal που έχω σαν οδηγό και λέει: «Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται τόσο γρήγορα, θα ήταν μεγάλο ρίσκο το να μην πάρετε κανένα ρίσκο».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr