NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

Αυτό το καλοκαίρι απολαύστε ξέγνοιαστα το μπανάκι σας χάρη στο BOXaki

Αυτό το καλοκαίρι απολαύστε ξέγνοιαστα το μπανάκι σας χάρη στο BOXaki

Κάθε καλοκαίρι όταν πηγαίνω στη παραλία με φίλους αντιμεπωτίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Ποιοι θα βουτήξουν πρώτοι και ποιος θα μείνει πίσω να προσέχει τα πράγματα; Φέτος, έρχεται το BOXaki για να λύσει αυτό το πρόβλημα! Ο Μάριος Χριστοδούλου μας μιλάει για αυτό το καινοτόμο BOXaki που θα μας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσουμε περισσότερο τα μπάνια μας αυτό το καλοκαίρι!

Γεια σου Μάριε. Πες μας τι είναι το BOXaki και ποια η καινοτομία του;

Το BOXaki  είναι ένα παγκόσμια μοναδικό προϊόν που σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες κυρίως των λουόμενων σε παραλίες, πισίνες, καθώς και σε εγκαταστάσεις νοσοκομείων, τένις club κ.α. Μέσα στο boxaki μπορούμε να αποθηκεύσουμε πολύτιμα αντικείμενα όπως κινητά, tablet, κλειδιά, πορτοφόλια, γυαλιά κλπ. δίνοντάς μας τη δυνατότητα να απομακρυνθούμε από τον χώρο μας χωρίς το άγχος της συνεχούς παρακολούθησης των προσωπικών μας αντικειμένων. Η καινοτομία του βρίσκεται στο ηλεκτρονικό του κλείδωμα και στο έξυπνο σχεδιασμό του.

IMG_7654.jpg?mtime=20180601170238#asset:88596

Πώς ακριβώς λειτουργεί; Ποια τα χαρακτηριστικά του, τι ακριβώς προσφέρει;

Το BOXaki λειτουργεί με ένα ψηφιακό, αδιάβροχο βραχιόλι-κλειδί, μοναδικό για κάθε BOXaki, το οποίο φοράει ο χρήστης στο χέρι. Για να ξεκλειδώσει, αρκεί να το φέρει σε επαφή στην ηλεκτρονική του κλειδαριά.

Ποια τα οφέλη του για πελάτες, επιχειρήσεις και διαφημιζόμενους;

  • Όφελος πελάτη: Μοναδική ελευθερία κινήσεων στον περιβάλλοντα χώρο από την παρεχόμενη ασφάλεια, επομένως χαλάρωση-δραστηριότητες-διασκέδαση.
  • Όφελος επιχείρησης: Νέα, καινοτόμα παροχή υπηρεσιών, αναβάθμιση ασφάλειας στον περιβάλλοντα χώρο, αναβάθμιση αξιολογήσεων σε ιστοσελίδες κρατήσεων και social media, αύξηση τζίρου σε θαλάσσιες δραστηριότητες και beach bar, απομάκρυνση των λουόμενων από τις ξαπλώστρες για δραστηριότητες τύπου ρακέτες, beach volley.
  • Όφελος διαφημιζόμενου: Μοναδικές και καινοτόμες προωθητικές ενέργειες στους χώρους της παραλίας οπού μέχρι σήμερα δεν υπήρχε η δυνατότητα. Μεγάλη, επανειλημμένη οπτική επαφή στο eye-level του καταναλωτή.

Φαντάζομαι θα μπορούσε το boxaki να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους χώρους ή το προωθείτε αποκλειστικά για τις παραλίες;

Για το BOXaki έχουν δείξει ενδιαφέρον κι άλλοι κλάδοι, αφού μπορεί να εγκατασταθεί και σε τοίχο, διευρύνοντας έτσι τις πιθανές εφαρμογές του. Συγκεκριμένα έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του σε γνωστή μαιευτική κλινική της Αττικής, όπου επιτελεί σημαντικό έργο υπηρεσιών προς τους ασθενείς. Άλλες εγκαταστάσεις έχουν γίνει σε γήπεδα τένις, χιονοδρομικά κέντρα καθώς και κέντρα spa.

IMG_7821.jpg?mtime=20180601170326#asset:88597

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας;

Θα έλεγε κανείς πως το παγκόσμιο ενδιαφέρον, ενώ μας εξέπληξε αρχικά, στη συνέχεια ήταν για εμάς μια μεγάλη πρόκληση ώστε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό. Οι εξαγωγές δεν άργησαν να έρθουν, ωθώντας μας στη συνεχή εξέλιξή του. Σήμερα έχουμε εφαρμόσει νέες καινοτομίες όπως η παροχή φόρτισης για κινητά τηλεφώνα, tablet, ηλεκτρονικά τσιγάρα κ.ά.

IMG_1042.jpg?mtime=20180601170417#asset:88598

Σε ποιες παραλίες μπορεί κανείς να το βρει σήμερα;

Στο site μας boxaki.info υπάρχει χάρτης με τα σημεία, ενώ αναμένονται και πολλά νέα σημεία στο άμεσο μέλλον.

boxaki_mesa_1.jpg?mtime=20180604122339#asset:88659

Να σημειωθεί πως στη φωτογραφία απουσιάζουν μερικά σημεία που βρίσκονται στην Ρουμανία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr