NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

Rist by Aristea Dimopoulou: Ρούχα και αξεσουάρ με λεπτομέρειες μοναδικές για κάθε γυναίκα

Rist by Aristea Dimopoulou: Ρούχα και αξεσουάρ με λεπτομέρειες μοναδικές για κάθε γυναίκα

Η Αριστέα Δημοπούλου μιλάει στο epixeiro.gr για την εταιρεία που έχει δημιουργήσει, την Rist, μέσω της οποίας προσφέρει ρούχα «πρακτικά, θηλυκά, με εξαιρετικής ποιότητας υλικά και πάντα με λεπτομέρειες μοναδικές για κάθε γυναίκα».

Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς, από ποιους και γιατί δημιουργήθηκε η Rist και ποιος ο σκοπός της;

Με σπουδές στο Μarketing Management και για χρόνια εργαζόμενη στον χώρο της βιομηχανίας του ξύλου και των επίπλων κουζίνας, μητέρα 2 παιδιών, το 2013 δημιούργησα την Rist. Πάντα είχα την ανάγκη να δημιουργώ μόνη μου τα ρούχα μου, είτε από την αρχή, είτε με μετατροπές, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που ήθελα, μια και μου άρεσε πάντα η μοναδικότητα.

Ποια ήταν η ιδέα, η έμπνευση πίσω από την δημιουργία;

Ξεκίνησα όταν το 2011 σκέφθηκα μια διαφορετική χρήση για το vintage σκουφάκι θαλάσσης το οποίο και έκανα clutch. Ξαφνικά όλοι γύρω μου ρωτούσαν που μπορούσαν να το βρουν. Συνέχισα με αξεσουάρ, πετσέτες θαλάσσης αλλά και γυναικεία ενδύματα για γυναίκες που θέλουν να δημιουργούν μόδα, για γυναίκες που ακολουθώντας το δικό τους στυλ φέρνουν τις τάσεις της μόδας στα μέτρα τους.

Τι το ξεχωριστό προσφέρει η Rist; Σε τι ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό;

H Rist προσφέρει ρούχα πρακτικά, θηλυκά, με εξαιρετικής ποιότητας υλικά και πάντα με λεπτομέρειες μοναδικές για κάθε γυναίκα. 

rist1.jpg?mtime=20180704131119#asset:91933

Τι εμπόδια συναντήσετε στην αρχή και πώς τα ξεπεράσατε;

Ξεκινώντας, σε μια περίοδο που στην χώρα μας είχαμε ήδη μπει σε οικονομική ύφεση, τα προβλήματα ήταν πολλά. Το βασικότερο ήταν και είναι η εύρεση των πρώτων υλών και αυτό γιατί, επιλέγοντας την μοναδικότητα των προϊόντων μου, πρέπει να φτιάχνω διαφοροποιημένα ρούχα για την κάθε μια μας, κάτι που ανεβάζει το κόστος και σε συνδυασμό με την μειωμένη ρευστότητα δημιουργεί δυσκολίες που όμως ανταμείβονται βλέποντας γυναίκες να αισθάνονται όμορφα φορώντας δημιουργίες σου.

Παράθεση - epixeiro.gr

Πάντα είχα την ανάγκη να δημιουργώ μόνη μου τα ρούχα μου

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς; Ποια είναι τα επιτεύγματά σας ως τώρα;

Επιτυχία για εμένα σημαίνει να βλέπω γυναίκες που έχουν εμπιστευθεί την Rist και επιστρέφουν λέγοντας το πόσο έχουν ευχαριστηθεί τις αγορές τους.

Ποια είναι η φιλοσοφία που πρεσβεύει τη λειτουργία της εταιρίας σας;

Σημαντικό είναι η Rist να προσφέρει ρούχα και αξεσουάρ που να ξεχωρίζουν καθώς και οι γυναίκες που την επιλέγουν να δίνουν σε αυτά τον προσωπικό τους χαρακτήρα. Έμπνευση μου είναι οι ανάγκες της σημερινής γυναίκας, ο τρόπος ζωής άλλα και η διάθεση της. Σημασία έχει πάντα να αισθάνεται όμορφα αλλά και άνετα/ελεύθερα.

rist2.jpg?mtime=20180704131148#asset:91935

Πείτε μας δυο λόγια για την συνεργασία σας με την Mexoxo.

Γνωρίζω την Mexoxo μέσω των εκπαιδευτικών δράσεων και γνωρίζω την στήριξη της στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη των γυναικών, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες χώρες.

Τι νεότερο μπορούμε να αναμένουμε από την Rist στο σύντομο μέλλον;

Η Rist θα συνεχίσει προσφέροντας ρούχα και αξεσουάρ, θηλυκά και πρακτικά χρησιμοποιώντας εξαιρετικής ποιότητας υλικά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr