NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Οινοποιείο Λυραράκης: Οικογενειακή οινοποιία από την Κρήτη [video]

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.
13_08_2018

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

Το Οινοποιείο Λυραράκης είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με βάση την Κρήτη.


Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση, παράγουμε αποκλειστικά και μόνο κρασιά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1966 από τον πατέρα μου και το θείο μου, τη συνεχίζουν τώρα τα παιδιά τους, έχει περάσει εδώ και πάνω από μία δεκαετία στη δεύτερη γενιά.

Η εταιρεία είναι γνωστή, στον κλάδο τουλάχιστον, και σε μια συγκεκριμένη μερίδα καταναλωτών για το ότι παράγει προϊόντα που είναι αποκλειστικά και μόνο από αυτόχθονες ποικιλίες.

Η ποιότητα για το κρασί, υπάρχουν κάποιοι ας πούμε αντικειμενικοί τρόποι λίγο πιο μετρήσιμοι αλλά θα έλεγα μάλλον καθαρά τεχνικοί.

Από την άλλη πλευρά όμως υπάρχει και ο καταναλωτής με τις προτιμήσεις του οι οποίες μας τα αλλάζουν και κάθε μέρα.

Θεωρώ πως ποιοτικό είναι ένα κρασί λοιπόν το οποίο βοηθά αυτούς τους δύο κόσμους να σμίξουν.

Κατά τη γνώμη μου το κρασί είναι πολύ σημαντικό σαν προϊόν σε ότι αφορά την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό διότι βγάζει μία αυθεντική, μία αυθεντική εικόνα της Ελλάδας, βγάζει μία Ελλάδα περήφανη, η Ελλάδα βγάζει εξαιρετικά κρασιά και μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε πολύ μεγάλους παίκτες παγκοσμίως.

Ολοκληρώσαμε πρόσφατα μία ολική αναδιοργάνωση της εικόνας της εταιρείας και του μείγματος των προϊόντων μας και της συνολικής στρατηγικής με την οποία πορευόμαστε αυτήν αυτή μας έχει βοηθήσει αρκετά και στις εξαγωγές.

Οι εξαγωγές είναι κάτι στο οποίο φυσικά συνεχίζουμε να εστιάζουμε, ελπίζω να το αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο, διανθίζουμε τα προγράμματα στο κελάρι του οινοποιείου για τους επισκέπτες τους οποίους υποδεχόμαστε εκεί όλο το χρόνο για γευσιγνωσία και προβολή των προϊόντων μας και φυσικά δε σταματάμε ποτέ την εκπαίδευση των ανθρώπων μας.

Είμαι ο Βαρθολομαίος Λυραράκης, ο διευθύνων σύμβουλος της οικογενειακής οινοποιίας «Λυραράκη».

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr