NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η ελληνικών συμφερόντων Softomotive «σηκώνει» χρηματοδότηση ύψους 25 εκατ. δολαρίων

Η ελληνικών συμφερόντων Softomotive «σηκώνει» χρηματοδότηση ύψους 25 εκατ. δολαρίων
28_09_2018 | 14:23 28_09_2018 | 14:25
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η Softomotive, μια εταιρεία που ασχολείται με τις αυτοματοποιημένες ρομποτικές διαδικασίες (RPA) και που έχει ιδρυθεί από τον Μάριο Σταυρόπουλο και τον Αργύρη Κανινή, ανακοίνωσε πως έλαβε Series A χρηματοδότηση ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων από την Grafton Capital.

Η Grafton Capital έχει έδρα το Λονδίνο και πραγματοποιεί επενδύσεις σε ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες λογισμικού σε όλη την Ευρώπη. Η Softomotive έχει μεταφέρει τις δραστηριότητες της στην πρωτεύουσα της Μ. Βρετανίας, όπου και βρίσκονται πλέον τα νέα κεντρικά της γραφεία.

Με το νέο κεφάλαιο και με βάση το Λονδίνο η εταιρεία «θα επεκτείνει το παγκόσμιο αποτύπωμα της και θα επιταχύνει την ανάπτυξη» των προϊόντων, δήλωσε ο CEO και Co-Founder Μάριος Σταυρόπουλος. «Η Softomotive έχει αποδειχθεί πρωτοπόρος και καινοτόμος στην αγορά RPA» υπογράμμισε, με τη σειρά του, ο Αργύρης Κανινής, COO και Co-Founder.

Η Softomotive αποτελεί έναν από «τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές λύσεων ρομποτικής διαδικασίας αυτοματισμού», έχοντας συνεργασίες με περισσότερες από 7.000 εταιρείες παγκοσμίως.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr