NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Χριστίνα Τριποδιανάκη

Επικοινωνιολόγος

Η Χριστίνα Τριποδιανάκη είναι Επικοινωνιολόγος. Μετά το πτυχίο της στις Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, συνέχισε τις σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Διαχείριση Κρίσεων, Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Τουριστικό Μάρκετινγκ & Διοίκηση και τώρα προχωρά στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο e-Business & Digital Marketing στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος. 

Η εργασιακή της εμπειρία σε θέσεις Δημοσίων Σχέσεων, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στον τουρισμό και σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της δικής της επιχείρησης: «CT Communications» προσφέροντας Premium & Forward Marketing, Branding & PR υπηρεσίες σε εταιρείες, οργανισμούς και μεμονωμένες προσωπικότητες. Είναι σύμβουλος και συνεργάτης διεθνών και ελληνικών προγραμμάτων επιχειρηματικότητας, καθώς και Yπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του International Chamber of Commerce Women Hellas (ICC Women Hellas). 

Είναι ομιλήτρια σε Δημόσιες και Ιδιωτικές εκδηλώσεις σχετικά με την προώθηση της επαγγελματικής ταυτότητας και του επιχειρηματικού προφίλ. Υπήρξε επίσης ομιλήτρια του TEDxLarissa 2022 με θέμα ομιλίας "12: 12 επικοινωνιακά σημεία που επιτρέπουν την ανάπτυξη και τη βελτίωση του εαυτού μας!"

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr