NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Νταίζη Μανιατοπούλου

Ψυχοθεραπεύτρια

Η Νταίζη Μανιατοπούλου σπούδασε ψυχολογία στο Deree - The American College of Greece όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές, Master of Science in Counceling Psychology and Psychotherapy.

Από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι τον Ιούλιο του 2015 έκανε την πρακτική της άσκηση στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού και στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρείο - Κλινική Ελλήνων Αμερικής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μεταξύ των οποίων «Σεμινάριο για την εξέλιξη της αλληλοεξάρτησης» (The Meadows Clinic, Arizona U.S.A.), σεμινάριο για ασθενείς με σοβαρές διαταραχές προσωπικότητας «Borderline and Narcissistic Conditions and Their Treatment» (εισηγητής Otto F. Kernberg, M.D., F.A.P.A.) και εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Πρώιμες Αναμνήσεις και η Ιδιωτική Λογική» (Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, εισηγητής Bruce Tate, Psychologist, MASIIP).

Από το 2002 είναι ενεργό μέλος ομάδων αυτογνωσίας. Από το 2016 εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια και από το 2018 είναι συντονίστρια εβδομαδιαίων ομάδων εκπαίδευσης γονέων.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr