NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη

Senior PR & HR Consultant, IRC Greece (Meihunt Corporate Talent Management)​

Η Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη είναι Senior PR & HR Consultant της IRC Greece (Meihunt Corporate Talent Management).

Αποτελεί έμπειρο στέλεχος της αγοράς PR-Στρατηγικής και Επικοινωνίας, με αποδεδειγμένη ικανότητα εντοπισμού και αξιολόγησης στελεχών-επιχειρήσεων ταλέντων. Πριν την είσοδό τη στην IRC Greece-MEIHUNT, έχει διατελέσει μεταξύ άλλων, Communication & PR Manager της εκδοτικής συνεδριακής Ethos Media S.A., Key Account Manager στην εταιρεία στρατηγικής και πολιτικής επικοινωνίας Stratego S.A., Εμπειρογνώμονας δημοσιότητας στο Ινστιτούτο Νεολαίας και τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας και Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στο Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (ΕΣΥΝ).

Στην IRC Greece-MEIHUNT εξειδικεύεται σε πελάτες εταιρείες στο φαρμακευτικό κλάδο, στο Retail, σε FMCG, στην αγορά των τραπεζών και στην ενέργεια.

Είναι κάτοχος Πτυχίου «Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην «Ψυχολογία & Μ.Μ.Ε» από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Σπουδών με ειδίκευση στην Ψυχολογία Επικοινωνίας. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr