NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Κατερίνα Πουρναροπούλου

Επικοινωνιολόγος, blogger , mylifeinswitzerland.com

Η Κατερίνα Κ. Πουρναροπούλου είναι πτυχιούχος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Πολιτικής Επικοινωνίας του City University και Κοινωνικής Ψυχολογίας του London School of Economics.

Από το 2011 βρίσκεται στο χώρο της επικοινωνίας έχοντας διατελέσει ραδιοφωνική παραγωγός, υπεύθυνη προώθησης προγραμμάτων υγείας και πρόληψης σε όμιλο διαγνωστικών κέντρων, επιστημονική συνεργάτης του Κέντρου Μελετών Υπηρεσιών Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και marketing manager σε εκδοτικό όμιλο (business media).

Τα τελευταία έξι χρόνια συντονίζει δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας και επιχειρηματικά συνέδρια σε πολυεθνική εταιρεία παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών. Διαθέτει εμπειρία στην εταιρική επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις, καθώς και στο digital marketing.

Έχει βραβευθεί για την προσφορά της και για την οργάνωση εθελοντικών δράσεων (Δήμος Αγίων Αναργύρων, Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι.) καθώς και για δράσεις ΕΚΕ (Hellenic Responsible Business Awards). Αγαπάει το διάβασμα και την ιστιοπλοΐα.

Πλέον μένει μόνιμα στην Ελβετία και έχει δημιουργήσει το blog www.mylifeinswitzerland.com.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr