NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Βούλα Πατουλίδου

Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κεντρικής Μακεδονίας

Η Βούλα Πατουλίδου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Θεσσαλονίκης και μιλά Αγγλικά και Γερμανικά. Το 2014 εκλέχτηκε με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Το 2016 ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κεντρικής Μακεδονίας και από το 2015 ασκεί τα καθήκοντα της Προέδρου του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Marketing Θεσσαλονίκης και της Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Το 1992, στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης, κατέκτησε «για την Ελλάδα» το πρώτο χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα με εμπόδια και στέφθηκε η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα χρυσή Ολυμπιονίκης.

Για την προσφορά της στην Ελλάδα και τον αθλητισμό έχει τιμηθεί με την Ύψιστη διάκριση από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή, του Χρυσού Σταυρού Τάγματος της Τιμής.

Της έχει απονεμηθεί βραβείο από την UNESCO για την προσφορά της στον αθλητισμό και την εκπαίδευση. Είναι  Πρέσβειρα Τουρισμού στο Πρόγραμμα «EDEN» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr